Αυτό το πασίγνωστο βρεφικό λάδι -κοστίζει κάτω από 6 ευρώ- είναι τέλειο για βαθιά θρέψη και ενυδάτωση στο δέρμα σου!

Ανακάλυψε τα ευεργετικά οφέλη του

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Το ήξερες ότι η χρήση ενός βρεφικού λαδιού μπορεί να είναι ιδανική και για τη δική σου επιδερμίδα, ειδικά το καλοκαίρι; Eάν όχι, σου έχουμε νέα γιατί η ευεργετική σύνθεση του Johnson's baby oil, ενός best-seller βρεφικού λαδιού, που οι περισσότερες από εμάς γνωρίζουμε είναι ό,τι πρέπει και για τη φροντίδα στο σώμα σου αφού χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στο σώμα σου με λίγες μόνο σταγόνες.

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι το πολύτιμο αυτό λάδι εφαρμόζεται σε νύχια και επωνύχια για να τα μαλακώσει και να τα ενυδατώσει σε βάθος. Με άλλα λόγια είναι ένα 2 σε 1 προϊόν με πολύ ελκυστική τιμή- κοστίζει κάτω από 6 ευρώ- που σίγουρα αξίζει να έχεις μαζί σου φέτος το καλοκαίρι στις διακοπές σου. (δες και το μυστικό για δυνατά μαλλιά, γερά νύχια και όμορφη επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία και λάμψη & φέτος το καλοκαίρι)

Αυτό το πασίγνωστο βρεφικό λάδι -κοστίζει κάτω από 6 ευρώ- είναι τέλειο για βαθιά θρέψη και ενυδάτωση στο δέρμα σου!

Το Johnson's baby oil είναι ένα υπο-αλλεργικό με ισορροπημένο pH για την επιδερμίδα προϊόν, σε μορφή ελαίου, που είναι ελεγμένο από παιδίατρους και δερματολόγους. Η πολύτιμη σύνθεσή του δεν περιέχει χρωστικές ουσίες, parabens, φθαλικές ενώσεις και αλκοόλη, ενώ είναι ιδανικό για καθημερινή φροντίδα των μωρών και των ενηλίκων.

Johnson's baby oil

Και αυτό γιατί ενυδατώνει και προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από την ξηρότητα χαρίζοντας βαθιά θρέψη. Σημείωσε ότι το Baby Oil σφραγίζει 10 φορές περισσότερη υγρασία στο δέρμα, αφήνοντας την ευαίσθητη επιδερμίδα λεία και υγιή. Θα το βρεις στην τιμή των 5,15 ευρώ.

To how to της εφαρμογής

Ρίξε μερικές σταγόνες στις παλάμες σου και τρίψτε καλά για να τις ζεστάνεις μαζί με το λάδι. Η δράση του είναι πιο αποτελεσματική σε υγρή και όχι σε στεγνή επιδερμίδα.