Oprah Winfrey: Αυτό είναι το skincare προϊόν στο οποίο ορκίζεται για μια νεανική επιδερμίδα στα 70 της - Κοστίζει κάτω από 21 ευρώ!

Δες ποιο είναι & που θα το βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Instagram: Oprah Winfrey
Instagram: Oprah Winfrey

Όχι μόνο συγκεντρώνει τις καλύτερες κριτικές στην πλατφόρμα της Amazon αλλά είναι και το αγαπημένο προϊόν ομορφιάς της πολυτάλαντης Oprah Winfrey, το οποίο μάλιστα η ίδια αποκαλεί και ως «superstar» γιατί προσφέρει στην επιδερμίδα της μια νεανική και λαμπερή όψη.

Ο λόγος για το απολεπιστικό προσώπου Daily Microfoliant Exfoliator της Dermalogica, ένα ήπιο καθαριστικό προϊόν, που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και χαρίζει μια νεανική, αναζωογονημένη και φωτεινή όψη. (δες και τα καλύτερα μυστικά ομορφιάς για νεανική & λαμπερή επιδερμίδα στην εμμηνόπαυση)

Μάθε περισσότερα για το skincare προϊόν της Oprah Winfrey στο οποίο ορκίζεται & κοστίζει κάτω από 21 ευρώ

Τόσο η Oprah Winfrey όσο και η δημοφιλής ηθοποιός, Courtney Cox, που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια» φαίνεται να έχουν εμμονή με το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο φροντίζουν να υπάρχει πάντα στην ρουτίνα ομορφιάς τους. Η Oprah έχει δηλώσει ότι το θεωρεί top επιλογή για τη φροντίδα της επιδερμίδας της, ενώ η Courtney έχει πει χαρακτηριστικά ότι μετά τη χρήση του αισθάνεται το δέρμα της τόσο υγιές και λαμπερό όπως θα ήταν μετά από κάποια θεραπεία προσώπου στον ειδικό.

απολεπιστικό προσώπου dermalogica

Λίγα λόγια για το προϊόν

Το Daily Microfoliant της Dermalogica είναι ένα απαλό απολεπιστικό προϊόν με ενζυμική και μηχανική δράση. Η μοναδική του σύνθεση περιέχει σαλικυλικό οξύ, που εξαφανίζει κάθε ατέλεια καθώς και πίτυρο ρυζιού, το οποίο φωτίζει την επιδερμίδα. Σημείωσε ότι η ήπια φόρμουλά του, που είναι ιδανική και για vegan είναι κατάλληλη ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το how to της εφαρμογής του

Άπλωσε μια πολύ μικρή ποσότητα από το προϊόν σε βρεγμένα χέρια και στη συνέχεια δούλεψέ το καλά για να δημιουργήσεις μια κρεμώδη υφή. Μετά εφάρμοσέ το στο πρόσωπο με απαλές κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ολοκλήρωσε κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ για ένα λεπτό πριν ξεπλύνεις το πρόσωπό σου. Θα το βρεις στην τιμή των 20,95 ευρώ στα Sephora.