Η eesome ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας σειράς αντιηλιακών προϊόντων Solage

H σειρά Solage έρχεται να καλύψει τις καλοκαιρινές σας ανάγκες τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα

Solage by eesome
Solage by eesome

Με στόχο την προστασία και φροντίδα του δέρματος κάτω από τον ελληνικό ήλιο, η σειρά Solage έρχεται να καλύψει τις καλοκαιρινές σας ανάγκες τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα.

Η νέα σειρά Solage

Η νέα σειρά Solage σχεδιάστηκε για να προσφέρει υψηλή προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται το δέρμα με ευεργετικά συστατικά. Τα προϊόντα της σειράς περιλαμβάνουν:

Solage Αντιηλιακό Προσώπου με προστασία SPF30 & SPF50: Αντιηλιακή κρέμα προσώπου με υψηλή προστασία και αδιάβροχη φόρμουλα, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Περιέχει shea butter & βιταμίνη E, ενώ οι αντιοξειδωτικοί και ενυδατικοί της παράγοντες προστατεύουν και ενυδατώνουν το δέρμα.

Solage by eesome
Solage by eesome

Solage Αντιηλιακό Σώματος με προστασία SPF30 & SPF50: Αντιηλιακή λοσιόν σώματος με αδιάβροχη φόρμουλα που προσφέρει αξιόπιστη προστασία του δέρματος από την UVA & UVB ακτινοβολία. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες και φυσικά συστατικά για ενυδάτωση και απαλότητα. Περιέχει shea butter & βιταμίνη E.

Η νέα σειρά Solage είναι διαθέσιμη στο επίσημο eshop της εταιρείας καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα.

Solage by eesome
Solage by eesome

Σχετικά με την eesoμe

Η eesoμe αποτελεί πλέον μια αναγνωρισμένη δύναμη στον χώρο των προϊόντων περιποίησης δέρματος. Με έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία, η εταιρεία προσφέρει προϊόντα που συνδυάζουν την τεχνολογία αιχμής με τα καλύτερα φυσικά συστατικά της ελληνικής και μεσογειακής γης

Η αποστολή της eesoμe είναι να παρέχει στους καταναλωτές προϊόντα που όχι μόνο βελτιώνουν την εμφάνιση του δέρματος, αλλά και προάγουν τη συνολική υγεία του.

Η γκάμα των προϊόντων της eesoμe περιλαμβάνει φυσικά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης υψηλής ποιότητας, ενώ όλη η προετοιμασία και η παραγωγή των προϊόντων μας γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα.

  • Website: solage.eesome.gr