Έτσι θα ζήσεις το καλοκαίρι σου ξέγνοιαστα με το πιο ασφαλές μαύρισμα!

Και με την υπογραφή των αντηλιακών της Carroten

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Έτσι θα ζήσεις το καλοκαίρι σου ξέγνοιαστα με το πιο ασφαλές μαύρισμα!

Τα τελευταία 35 χρόνια το Carroten πιστό στη δέσμευσή του να παρέχει τη μέγιστη προστασία από τον ήλιο διαθέτει προηγμένα αντηλιακά, τα οποία προσφέρουν ολιστική 4D προστασία απέναντι στις 4 πιο επιβλαβείς ακτινοβολίες (UVB+UVA+VL*+IRA*) για την επιδερμίδα.

Παράλληλα, οι καινοτομικές συνθέσεις όλων των προϊόντων Carroten ενισχύουν τη φυσική διαδικασία του μαυρίσματος και ενυδατώνουν αφήνοντας υπέροχες μυρωδιές στο πέρασμά τους. Παρακάτω θα δεις τι περιέχει η ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών. (δες και το νέο αντηλιακό στικ προσώπου που θα έχεις παντού μαζί σου φέτος το καλοκαίρι)

Έτσι θα ζήσεις το καλοκαίρι σου ξέγνοιαστα με το πιο ασφαλές μαύρισμα!

To Carroten παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα, για όλα τα μέλη της οικογένειας, για κάθε ηλικία και τύπο επιδερμίδας και φυσικά τόσο για πριν όσο και για μετά την έκθεσή μας στον ήλιο.

Όλα τα αντηλιακά γαλακτώματα, λάδια και gels είναι δερματολογικά ελεγμένα και κυκλοφορούν είτε σε απλές συσκευασίες για πιο πλούσια, παχύρευστη υφή, είτε σε spray για πιο εύκολη εφαρμογή και άμεση απορρόφηση.

αντηλιακά προϊόντα carroten

Μάθε περισσότερα για τη σειρά

Στην αντηλιακή σειρά Carroten θα βρεις:

  • Αντηλιακά προσώπου. Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, μπορεί κανείς να επιλέξει την αντηλιακή κρέμα προσώπου Super Mat, κατάλληλη για κανονικές/ λιπαρές επιδερμίδες ή την CC για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Για ευαίσθητες επιδερμίδες, στη σειρά θα βρεις την αντηλιακή κρέμα Sensitive, η οποία μειώνει τον κίνδυνο των αλλεργικών αντιδράσεων ενώ για τις ώριμες επιδερμίδες την Anti Age-Anti Spot.
  • Γαλακτώματα σώματος. Εδώ το Carroten διαθέτει μία ευρεία γκάμα γαλακτωμάτων με δείκτες προστασίας από SPF 30 έως και 50+, για όλους τους τύπους επιδερμίδας, πάντα με τη μέγιστη 4D προστασία.
  • Λάδια και τζελ σώματος. Η σειρά περιλαμβάνει λάδια για την ενίσχυση του μαυρίσματος με δείκτες SPF 20 έως 30 αλλά και λάδια και gels σε βάζο, χωρίς SPF, τα οποία χαρίζουν ένα βαθύ, χρυσαφένιο μαύρισμα που διαρκεί ενυδατώνοντας παράλληλα την επιδερμίδα.
  • After sun προϊόντα. Το ενυδατικό γαλάκτωμα ‘After Sun Moisturizing Lotion’ με Υαλουρονικό οξύ και Αλόη χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και βοηθάει την επιδερμίδα να ανακτήσει τη χαμένη ‘υγρασία’ της. Επίσης, το ‘After Sun Cooling Gel’ με Αλόη & Πανθενόλη ανακουφίζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας άμεση αίσθηση δροσιάς. Τέλος, υπάρχει και η φανταστική υφασμάτινη μάσκα προσώπου ‘Carroten After sun Tissue Mask.