Pride 2024: Garnier & NYX Professional Make Up ενώνουν τις δυνάμεις δημιουργώντας ένα make up & skincare kit χωρίς διακρίσεις!

Στηρίξουν την LGBTQIA+ κοινότητα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Unsplash
Unsplash

Η NYX Professional Make Up και η Garnier ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν την LGBTQIA+ κοινότητα δημιουργώντας ένα Make Up & Skincare Kit, το οποίο θα σε βοηθήσει να υιοθετήσεις το αγαπημένο σου Pride Look.

Το kit περιέχει 6 αγαπημένα skincare & makeup προϊόντα από τα παραπάνω brand προκειμένου να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο pride μακιγιάζ αφού φυσικά περιποιηθείς σωστά την επιδερμίδα σου. (δες και τη νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ του Tom Ford που φέρνει το καλοκαίρι στο μακιγιάζ σου)

Pride 2024: Garnier & NYX Professional Make Up ενώνουν τις δυνάμεις δημιουργώντας ένα make Up & skincare Kit χωρίς διακρίσεις!

Το kit της μοναδικής αυτής συνεργασίας, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή το φετινό Pride 2024, περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα βήματα ξεκινώντας από τον καθαρισμό της επιδερμίδας σου, την ενυδάτωση και την προστασία της με προϊόντα Garnier και συμπληρώνεται από τα αγαπημένα Nyx Professional make-up products.

Συγκεκριμένα, μέσα σε αυτό θα βρεις τα:

  • Vitamin C Daily UV Glow, την ιδανική λύση για μια καθημερινή κρέμα προσώπου λάμψης με αντηλιακή προστασία SPF 50+. Είναι και η τέλεια βάση για το Pride μακιγιάζ.
    garnier vitamin c eyes
  • Ultimate παλέτα σκιών ‘Paradise shock’, με 16 απίστευτα κρεμώδεις σκιές σε ματ & μεταλλικά φινιρίσματα για τα πιο εμπνευσμένα Pride Looks.

nyx eye makeup palette

  • Vivid Brights: Υγρό Eyeliner με εξαιρετικά λεπτή μύτη για τα πιο λεπτομερή & πολύχρωμα graphic eye looks.
  • WonderTM Stick: :Διπλό Ρουζ με κρεμώδη υφή σε 2 αποχρώσεις.
  • Shine Loud: Υγρό Κραγιόν με λαμπερό φινίρισμα & διάρκεια έως 16 ώρες. Διαθέσιμο σε 30 αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτή που σε εκφράζει!
  • Micellaire νερό καθαρισμού: Pride Edition ντυμένο από τον γνωστό Καλλιτέχνη Thaddeus Coates. To συγκεκριμένο αφαιρεί το μακιγιάζ από πρόσωπο, μάτια και χείλη, απομακρύνει τους ρύπους και καταπραΰνει ακόμα και τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Ιnfo

θα το βρεις από την Παρασκευή 14 Ιουνίου σε όλα τα καταστήματα Nyx Professional Make-up..