Έτσι θα αποκτήσεις 24ωρη αίσθηση ενυδάτωσης απευθείας από το ντους!

Με σύμμαχο τη νέα σειρά αφρόλουτρων Dove

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Unsplash
Unsplash

Ήξερες ότι η αίσθηση ενυδάτωσης που απολαμβάνεις στο ντους μπορεί να σε ακολουθεί όπου κι αν είσαι, διαρκώντας 24 ώρες; Πώς θα το πετύχεις αυτό; Με τη νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Advanced Care η οποία θα σε βοηθήσει σε αυτό αναβαθμίζοντας την εμπειρία του ντους.

Έτσι θα νιώθεις ενυδατωμένη όλη μέρα μέσα από τις εξειδικευμένες φόρμουλες της σειράς που είναι δερματολογικά ελεγμένες προκειμένου να προσφέρουν μια πλούσια εμπειρία φροντίδας για το σώμα σου μέσα στο ντους. (δες και το νέο body milk με υαλουρονικό της Scandal beauty που θα αλλάξει όλα όσα ήξερες για τη φροντίδα στο σώμα)

Έτσι θα αποκτήσεις 24ωρη αίσθηση ενυδάτωσης απευθείας από το ντους!

Η νέα σειρά Dove Advanced Care είναι μοναδική και το «μυστικό» της βρίσκεται στην 24ωρη τεχνολογία MicroMoisture, μια πρωτοποριακή νέα τεχνολογία από το Dove, που εναποθέτει εκατομμύρια μικροσκοπικά και ισχυρά ενυδατικά σταγονίδια, τα οποία απορροφώνται βαθιά στην κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη για 24 ώρες!

dove advanced care bath line

Ταυτόχρονα, η σύνθεση της νέας σειράς χαρίζει πλούσιο αφρό, ενώ περιέχει ενυδατικές ουσίες φυτικής προέλευσης και ήπια καθαριστικά, χωρίς θειικά SLES, καθιστώντας τα νέα αφρόλουτρα Dove απαλά για την επιδερμίδα και το μικροβίωμά της.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η Dove Advanced Care περιέχει 4 αφρόλουτρα:

  • To Advanced Care Deeiply Nourishing, με μοναδικό άρωμα φρεσκάδας είναι ιδανικό ακόμη και για τις πιο ξηρές επιδερμίδες. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά τα οποία χαρίζουν πλούσια αίσθηση ενυδάτωσης και αναζωογονούν κάθε σημείο της επιδερμίδας σου, διατηρώντας την απαλή για 24 ώρες με ένα μόνο ντους!
  • Το Advanced Care με έλαιο argan, εμπλουτισμένο με έλαιο Argan, είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για την ξηρή επιδερμίδα, καθώς προσφέρει θρέψη που διαρκεί.
  • Το Advanced Care Νourishing Silk θρέφει ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες σε ένα μόνο ντους προσφέροντας μεταξένια απαλότητα και
  • Το Advanced Care Antistress, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού και γάλα βρώμης βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας και στην ανακούφιση από την ξηρότητα, προσφέροντας παράλληλα ένα χαλαρωτικό άρωμα που κατευνάζει τις αισθήσεις σου.