Soleil Summer: Η νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ του Tom Ford φέρνει το καλοκαίρι στο μακιγιάζ σου!

Θα σε βάλει από τώρα σε mood διακοπών!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Soleil Summer: Η νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ του Tom Ford φέρνει το καλοκαίρι στο μακιγιάζ σου!

Η ολοκαίνουργια συλλογή μακιγιάζ του Tom Ford, Soleil ενσαρκώνει την αδιαπραγμάτευτη αναζήτηση του ήλιου και της πολυτέλειας, εκεί όπου το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ και η μία μέρα διαδέχεται την επόμενη. (δες κα τα κόλπα για να απλώσεις σωστά το κραγιόν σου σε ξηρά χείλη και να δείχνει τέλειο)

Συγκεκριμένα, η νέα limited edition make up σειρά Soleil Summer, εμπνευσμένη από την αστραφτερή αντανάκλαση του ήλιου σε κρυστάλλινα νερά, μαγνητίζει με καινοτόμες συνθέσεις για τα χείλη, ηλιόλουστες σκιές ματιών και ένα φωτεινό highlighter με στόχο να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τα πιο υπέροχα summer looks.

Soleil Summer: Η νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ του Tom Ford φέρνει το καλοκαίρι στο μακιγιάζ σου!

Στη limited edition σειρά μακιγιάζ Soleil Summer by Tom Ford θα βρεις:

  • Το liquid Lip blush, μια εμβληματική σύνθεση που αλλάζει απόχρωση, κάνει το ντεμπούτο της ως υγρό balm που εφαρμόζεται εύκολα και μετατρέπεται σε ένα εξατομικευμένο ροζ tint, ενισχύοντας το φυσικό χρώμα των χειλιών. Εμπλουτισμένο με έλαιο jojoba και ηλιόσπορου, αυτό το λαμπερό υγρό balm περιέχει ρινίσματα χρυσού για εντυπωσιακή λάμψη.

  • Το Ultra Shine Lip Color σε τρεις αποχρώσεις. Πρόκειται για μια ανάλαφρη σύνθεση για τα χείλη που συνδυάζει την εύκολη εφαρμογή ενός lip color, τη λάμψη ενός lip gloss και την πλούσια ενυδάτωση ενός balm. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και έλαιο από άνθη χαμομηλιού, αποτυπώνεται σε συλλεκτικές αποχρώσεις εμπνευσμένες από ποθητούς προορισμούς.
  • Την παλέτα σκιών, Eye Color Quad. Αυτό το κουαρτέτο μεταξένιων σκιών ματιών χαρακτηρίζεται από λαμπερή βάση που διαβαθμίζεται και διάφανες αποχρώσεις για το τελείωμα που παραπέμπουν σε κρυστάλλινα νησιωτικά νερά. Η νέα Soleil Eye Color Quad στην απόχρωση Emerald Dusk παρουσιάζει αποχρώσεις που αναδεικνύουν άψογα το σχήμα των ματιών με μία μόνο κίνηση.
  • Τo Glow Highlighter, ένα μεταξένιο λαμπερό υβριδικό highlighter σε μορφή gel και πούδρας που προσδίδει μια ιριδίζουσα, υγιή λάμψη. Η αέρινη σύνθεσή του προσδίδει στην επιδερμίδα τη λάμψη του καλοκαιριού.