Elixir Ultime: Το εμβληματικό έλαιο μαλλιών τώρα σε refillable συσκευασία!

Είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Elixir Ultime: Το εμβληματικό έλαιο μαλλιών τώρα σε refillable συσκευασία!

Τώρα, το εμβληματικό έλαιο μαλλιών της Kérastase διατίθεται σε συσκευασία που ξαναγεμίζει. Έτσι, χάρη στο επανασχεδιασμένο εμβληματικό χρυσό μπουκάλι, το Elixir Ultime δεν γοητεύει πλέον μόνο με την πολυτελή σύνθεσή του αλλά και για το eco-friendly μπουκάλι του.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στην καθαρή πολυτέλεια αυτού του πολυτελούς ελαίου μαλλιών που δεν ξεβγάζεται και έχει εμπλουτιστεί διακριτικά με το εμβληματικό άρωμα της Kérastase, και να απολαύσεις μια εμπειρία για τις αισθήσεις που αναβαθμίζει την περιποίηση στα μαλλιά σου. (δες και πώς θα κόψεις τις αφέλειες μόνη σου στο σπίτι σαν επαγγελματίας)

Elixir Ultime: Το εμβληματικό έλαιο μαλλιών τώρα σε refillable συσκευασία!

Εμπλουτισμένη με τα πιο εκλεκτά συστατικά, όπως άγρια καμέλια και γαλλική καμέλια, κάθε σταγόνα του ελαίου προσφέρει βαθιά και πολυτελή περιποίηση σε όλους τους τύπους μαλλιών. Το χρυσαφένιο αυτό έλαιο μαλλιών θρέφει, ενδυναμώνει και προστατεύει σε βάθος την τρίχα, χαρίζοντας εκθαμβωτική λάμψη ακόμα και στα πιο ατίθασα ή φριζαρισμένα μαλλιά. Ακόμη, προσφέρει άμεση λείανση, διπλασιάζει τη λάμψη των μαλλιών και ελέγχει το φριζάρισμα για 96 ώρες.

kerastase ultime elixir sydney sweeny

Εξαιρετικά ανάλαφρο, για να απορροφάται πιο γρήγορα, αυτό το μοναδικό ελιξήριο προσφέρει φωτεινότητα και εντυπωσιακή λάμψη στα θαμπά, ξηρά ή φριζαρισμένα μαλλιά, ενώ δρα και ως θερμοπροστατευτικό προϊόν στη διάρκεια του styling. Είτε χρησιμοποιείται για περιποίηση πριν από το λούσιμο, είτε ως έλαιο πριν από το χτένισμα με πιστολάκι ή ως τελική πινελιά, αυτό το πολυ-χρηστικό χρυσαφένιο ελιξίριο δεν υπόσχεται μόνο ευκολοχτένιστα, αλλά και πανέμορφα μαλλιά.

Πώς μπορείς να το γεμίσεις ξανά;

Μπορείς να το γεμίσεις όσο φορές θέλεις ακολουθώντας τα παρακάτω 3 βήματα!

  1. Ξεβίδωσε το άδειο ανταλλακτικό & βγάλε το από το γυάλινο μπουκάλι.
  2. Τοποθέτησε το νέο ανταλλακτικό μέσα στο γυάλινο μπουκάλι.
  3. Γύρισε το ανταλλακτικό δεξιόστροφα για να κλειδώσει & ανακύκλωσε το άδειο ανταλλακτικό αφού αφαιρέσεις την αντλία.