Ανακάλυψα τις νέες free υπηρεσίες «Make Up & Go» που μόλις προσγειώθηκαν στην KΙΚΟ MILANO! (Βίντεο)

Είναι 10λεπτες και θα τις βρεις σε όλα τα ομώνυμα φυσικά καταστήματα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director

Μια επίσκεψη σε ένα από τα αγαπημένα μου καταστήματα καλλυντικών, την KIKO MILANO στην Κηφισιά ήταν ό,τι πραγματικά χρειαζόμουν αυτήν την περίοδο για να βρω όλα όσα έψαχνα για να ανανεώσω το νεσεσέρ μου προκειμένου να υποδεχθώ το καλοκαίρι στα καλύτερά μου. Εκτός όμως από τα άπειρα και λαχταριστά προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης που βρήκα εκεί έκανα και μια ανακάλυψη: μια σειρά από 6 διαθέσιμες free υπηρεσίες που διατίθενται εδώ και λίγους μήνες σε όλα τα φυσικά καταστήματα Kiko Milano, τις οποίες φυσικά και έσπευσα να δοκιμάσω.

Kiko Milano κατάστημα Κηφισιάς
To κατάστημα Kiko Milano στην Κηφισιά

Ποιες είναι αυτές; Τα "Make Up & Go" Services by Kiko Milano που έχουν δεκάλεπτη διάρκεια και γίνονται μέσα σε όλα τα καταστήματα Kiko Milano χωρίς καμία απολύτως χρέωση και χωρίς ραντεβού!

Ανακάλυψα τις νέες free υπηρεσίες «Make Up & Go» που μόλις προσγειώθηκαν στα Kiko Milano!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Κάνοντας πρόσφατα μια βόλτα στο κέντρο της Κηφισιάς, όπου και βρίσκεται το αγαπημένο μου κατάστημα Kiko Milano δεν έχασα την ευκαιρία να το επισκεφθώ για να δω περισσότερα για τη νέα συλλογή μακιγιάζ που έχει ήδη λανσάρει με πολλά από τα υπέροχα προϊόντα της να είναι ήδη sold out, ενώ ψάχνοντας για το κατάλληλο makeup και concealer, έκανα μια beauty ανακάλυψη που θέλω πολύ να μοιραστώ μαζί σου!

H beauty editor Βάσω Αργυρέα στo κατάστημα Kiko Milano στην Κηφισιά
H beauty editor του youweekly.gr Βάσω Αργυρέα στo κατάστημα Kiko Milano στην Κηφισιά

Ο λόγος για τα "Make Up & Go" Services by Kiko Milano, 6 μοναδικά make up και skincare services που θα βρεις σε όλα τα φυσικά καταστήματα του brand , δωρεάν και χωρίς ραντεβού, για να κάνεις το δικό σου crash test.

Πάρε μια γεύση από την επίσκεψή μου

Μάθε περισσότερα για τα 6 νέα make up & skincare services

Αφού αφέθηκα στα έμπειρα χέρια της makeup specialist της Kiko Milano, Ηρώ Καυκά, ανακάλυψα σε λίγα μόνο λεπτά τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, τις οποίες και σου προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις την επόμενη φορά που θα βρεις σε ένα από τα καταστήματα του brand, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

H beauty editor Βάσω Αργυρέα στα Kiko Milano
H Bάσω Αργυρέα αφήνεται στα χέρια της έμπειρης makeup specialist των Kiko Milano, Ηρώ Καυκά

  1. Skincare συμβουλές. Η ιδανική φροντίδα για την επιδερμίδα προϋποθέτει εξατομικευμένες συμβουλές για καθαρισμό, ενυδάτωση ή και αντιγήρανση. Σε αυτό το 10λεπτο session οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Kiko Milano θα σε βοηθήσουν να βρεις τα καλύτερα προϊόντα φροντίδας ανάλογα τις ανάγκες σου.
  2. Make Up προσώπου. Το μυστικό για να αποκτήσεις μια αψεγάδιαστη βάση χωρίς ατέλειες και να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου βρίσκεται στη σωστή βάση. Έτσι, οι make-up artists της Kiko Milano θα σου δείξουν πώς να δημιουργήσεις το τέλειο look για κάθε περίσταση.
  3. Make Up χειλιών. Λατρεύεις το μακιγιάζ στα χείλη; Εδώ οι ειδικοί θα σε βοηθήσουν να δοκιμάσεις ματ και γυαλιστερά φινιρίσματα σε αποχρώσεις που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Από έντονα κόκκινα μέχρι διακριτικά nude, θα βρεις την ιδανική απόχρωση που σου ταιριάζει.
  4. Make Up ματιών. Για να απογειώσεις το βλέμμα σου με νέα χρώματα, φινιρίσματα και looks εμπιστεύσου τους ειδικούς της Kiko Miano που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις διακριτικά ή πιο τολμηρά smoky eye looks.
  5. Make Up φρυδιών. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι το «κλειδί» για ένα ολοκληρωμένο look και οι ειδικοί της Kiko Milano ξέρουν πώς να το πετύχουν με precision pencils, gels, mascaras και highlighters..
  6. Trendy Make Up. Για εσένα που θέλεις να ανανεώσεις το στυλ σου σύμφωνα με τα τελευταία trends στο μακιγιάζ για πρόσωπο, μάτια και χείλη στην Kiko Milano θα το πετύχεις με τη βοήθεια των ειδικών εκεί.

Πού μπορείς να τις δοκιμάσεις...

Οι νέες υπηρεσίες «Make Up & Go» είναι διαθέσιμες σε όλα τα φυσικά καταστήματα Kiko Milano:

Η beauty editor του youweekly.gr, Βάσω Αργυρέα με το team της Κiko Milano στην Κηφισιά
Η beauty editor του youweekly.gr Βάσω Αργυρέα με το team της Κiko Milano στην Κηφισιά

  • Αθήνα: The Mall of Athens, Δημ. Αγγέλου Μεταξά 41 (Γλυφάδα), River West, Notos Galleries Πειραιά, Notos Galleries Ομόνοιας, Κορυδαλλός (Ταξιαρχών 50), Νέο Ψυχικό (Λεωφόρος Κηφισίας 212), Galerie de Beauté–Athens Metro Mall, Κηφισιά (Κυριαζή 34), Galerie de Beauté – Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), Galerie de Beauté- Χολαργός (Λ. Μεσογείων 230), Galerie de Beauté-Μενίδι (Δεκελείας 13& Οδυσσέως 20), Factory Outlet Αεροδρομίου, Galerie de Beauté- N. Ερυθραία (Λεωφ. Κηφισίας 336), Galerie de Beauté- Βριλήσσια (Λεωφ. Πεντέλης 27), Νέα Σμύρνη (2ας Μαϊου 36).
  • Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 52, Mediterranean Cosmos, Notos Galleries Τσιμισκή, One Salonica Outlet Mall.
  • Πάτρα: Ρήγα Φεραίου & Αγίου Νικολάου γωνία.
  • Καλαμάτα: Notos Galleries Καλαμάτα.
  • Τρίκαλα: Ασκληπιού 35 (πεζόδρομος).
  • Ιωάννινα : Χαριλάου Τρικούπη 18 & Οπλαρχηγού Πουτέτση.
  • Λάρισα: Αλ. Παναγούλη 12.
  • Μύκονος: Ματθαίου Ανδρονίκου 36 & Νικ. Καλογερά, Ματογιάννια.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς σήμερα κιόλας το πλησιέστερο κατάστημα και να ανακαλύψεις τις νέες δωρεάν υπηρεσίες «Make Up & Go» της Kiko Milano δοκιμάζοντας αυτήν που επιθυμείς! Έτσι θα ανανεώσεις την εμφάνισή σου σε 10 μόλις λεπτά και μάλιστα χωρίς ραντεβού!

Credit photos & video: Κώστας Καπαρελιώτης

Info