Aνακαλύψαμε το νέο αόρατο αντηλιακό λάδι σώματος που είναι ιδανικό για πρόσωπο & σώμα!

Έχει την υπογραφή της Vichy

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Η Vichy, η μάρκα που συνιστάται από 70.000 δερματολόγους παγκοσμίως, λάνσαρε πρόσφατα το νέο αόρατο ξηρό λάδι σώματος Cell Protect Invisible Oil SPF50+ με πολύ υψηλή προστασία ενισχυμένο με την τεχνολογία Skin Protect Oil και με ενεργά δερματολογικά συστατικά, σκουαλάνιο και αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε. (δες και το νέο αντηλιακό στικ προσώπου που θα έχεις παντού μαζί σου φέτος το καλοκαίρι)

Ιδανικό για πρόσωπο και σώμα, το νέο αντηλιακό βελτιώνει την όψη της ποιότητας της επιδερμίδας, βοηθώντας στην πρόληψη από το ξεφλούδισμα μετά την έκθεση στον ήλιο και στη μείωση της ξηρότητας, της θαμπάδας και της αίσθησης τραβήγματος. Ακόμη θρέφει και προστατεύει τις άκρες των μαλλιών από την ξηρότητα.

Aνακαλύψαμε το νέο αόρατο αντηλιακό λάδι σώματος που είναι ιδανικό για πρόσωπο & σώμα!

Το Cell Protect Invisible Oil SPF50+ παρέχει προστασία σε κυτταρικό επίπεδο, με μια μεταξένια υφή λαδιού που απορροφάται άμεσα στην επιδερμίδα, κατάλληλο για το πρόσωπο, το σώμα, και τις άκρες των μαλλιών. Τα οφέλη του είναι σημαντικά για την επιδερμίδα καθώς προσφέρει άμεσα ενυδάτωση και λάμψη.

Vichy αντηλιακό λάδι σώματος

To how to της εφαρμογής

Εφάρμοσε αρκετή ποσότητα σε πρόσωπο και σώμα πριν από την έκθεσή σου στον ήλιο. Κάνε μασάζ για να απλωθεί ομοιόμορφα το προϊόν και να εξασφαλίσεις βέλτιστη προστασία. Ανανέωσε τακτικά μέσα στη μέρα, ειδικά μετά το κολύμπι και την άσκηση. Σημείωσε ότι έχει εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση, που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Θα το βρεις στα Φαρμακεία.