Kilian Paris: Ο πολυτελής Οίκος παρουσίασε τη νέα καλοκαιρινή αρωματική του δημιουργία - Είναι απλά μεθυστική!

Μυρίζει καλοκαίρι...

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Kilian Paris: Ο πολυτελής Οίκος παρουσίασε τη νέα καλοκαιρινή αρωματική του δημιουργία - Είναι απλά μεθυστική!

Ο Οίκος αρωμάτων KILIAN PARIS παρουσίασε με τον πιο αισθησιακό τρόπο τη νέα limited edition μεθυστική καλοκαιρινή αρωματική του δημιουργία Sunkissed Goddess, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του φετινού φεστιβάλ των Καννών μετατρέποντας τη Γαλλική Ριβιέρα σε χρυσό καμβά.

Μεταξύ των επίτιμων καλεσμένων του brand ήταν η σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά, ως ambassador του Οίκου για την Ελλάδα. Η Βάσια Κωσταρά καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων ξεχώρισε με τις συγκλονιστικές δημιουργίες της εμπνευσμένες από τη χρωματική παλέτα του Sunkissed Goddess. (δες και το Old Hollywood Glam look της Romee Strijd που ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί στο φετινό φεστιβάλ των Καννών)

Kilian Paris: Ο πολυτελής Οίκος παρουσίασε τη νέα καλοκαιρινή αρωματική του δημιουργία & είναι απλά μεθυστική!

Ο Οίκος δημιούργησε μία αφορμή συνάντησης στο Red Carpet του θρυλικού Palais des Festivals, όπου specially dedicated φωτογράφοι αποθανάτισαν τους Kilian Paris ambassadors.

kilian paris Vasia Kostara

Το ίδιο βράδυ, με αφορμή το κλείσιμο του Φεστιβάλ Καννών 2024, o Οίκος KILIAN PARIS γιόρτασε τη νέα limited edition προσθήκη στην αρωματική οικογένεια The Narcotics, το άρωμα Sunkissed Goddess, με ένα ανατρεπτικό Kilian Paris party, όπου μυστήριο και αισθησιασμός είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Λίγα λόγια για το άρωμα Sunkissed Goddess

Το άρωμα Sunkissed Goddess ανοίγει με μία πλούσια αρμονία από απαλά λευκά άνθη Tiare και το αισθησιακό αιθέριο έλαιο Ylang-Ylang. Στην καρδιά της δημιουργίας, το γεμάτο και ζεστό σώμα καρύδας και βανίλιας, ενισχύονται με νότες Guaiac Wood και Labdanum -χαρακτηριστικά συστατικά που συνοδεύουν τις αρωματικές δημιουργίες του οίκου KILIAN PARIS, αποδίδοντας μία αισθησιακή γοητεία.

H νέα καλοκαιρινή δημιουργία είναι εμπνευσμένη από το μεθυστικό άρωμα του ελαίου Monoi και των λουλουδιών tiare που ενισχύονται με λάδι καρύδας, αιχμαλωτίζοντας την ουσία του ήλιου και του καλοκαιριού σε ένα μπουκάλι.