Η Acqua di Parma λανσάρει νέο άρωμα εμπνευσμένο από τα ηλιόλουστα τοπία της Σικελίας!

O λόγος για το νέο Blu Mediterraneo Mandarino di Sicilia

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Η Acqua di Parma λανσάρει νέο άρωμα εμπνευσμένο από τα ηλιόλουστα τοπία της Σικελίας!

To αμμώδες έδαφος του Castelvetrano στην Σικελία, πλούσια προικισμένο με υπόγειες πηγές, έχει ένα μοναδικό μικρόκλιμα που θέτει την ιδανική βάση για την καλλιέργεια εσπεριδοειδών. Τα φρούτα που παράγονται εκεί έχουν χαρακτηριστικές οσφρητικές νύξεις που εκφράζουν τη μοναδικότητα αυτού του απαράμιλλου εδάφους.

Ως ωδή σε αυτή τη μοναδική γη, το Blu Mandarino di Sicilia, το νέο άρωμα της Acqua di Parma, διαθέτει ως star συστατικό του επιλεγμένα φρούτα πρώιμης συγκομιδής. Άγουρα καθώς είναι, αυτά τα πολύτιμα πράσινα μανταρίνια προσφέρουν χαρακτηριστικές ζωηρές και πράσινες οσφρητικές νότες στη νέα αυτή σύνθεση. (δες και τα «μυστικά» σημεία για να εφαρμόζεις το άρωμά σου & να κρατάει για ώρες)

Η Acqua di Parma λανσάρει νέο άρωμα εμπνευσμένο από τα ηλιόλουστα τοπία της Σικελίας!

Εμπνευσμένο από τα ηλιόλουστα τοπία της Σικελίας, όπου αρχιτεκτονική και πολιτισμός γίνονται ένα με το μεγαλείο της φύσης, το νέο Blu Mediterraneo Mandarino di Sicilia αναδίνει την αναζωογονητική ευωδιά του πράσινου μανταρινιού που συμπληρώνεται από ένα ζωηρό blend από περγαμόντο, λεμόνι και ζουμερό σαγκουίνι.

άρωμα aqua di parma Blu Mediterraneo Mandarino di Sicilia

Την πράσινη αυτή αίσθηση ολοκληρώνει η φρεσκάδα του petit grain και του δυόσμου, ενώ το musk του δίνει μια καθαρή και σοφιστικέ πινελιά.

Το άρωμα κλείνεται σε ένα εμβληματικό μπουκάλι που είναι ένα must have αντικείμενο design με art deco επιρροές. Όσο για το γυαλί που το περιβάλλει είναι καθαρό, πολυτελές και έχει βαθύ μπλε χρώμα που παίζει με αντανακλάσεις και θυμίζει τη διαφάνεια της θάλασσας.

Info

Θα το βρεις αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα attica και στο www.atticadps.gr