Aνακάλυψε τα νέα it προϊόντα ενυδάτωσης για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα!

Φέρουν την υπογραφή του αμερικανικού brand δερμοκαλλυντικών Murad

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Aνακάλυψε τα νέα it προϊόντα ενυδάτωσης για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα!

Τώρα η φροντίδα της επιδερμίδας στο σπίτι ανεβαίνει level με τη νέα σειρά περιποίησης, Murad Cellular Hydration Repair. H ολοκαίνουργια σειρά προσφέρει μια ολοκληρωμένη αγωγή αποκατάστασης και τόνωσης των κυττάρων του δέρματος ενισχύοντας την ενυδάτωση σε κυτταρικό επίπεδο. (δες και τη νέα αποκλειστική συνεργασία του GB Spa με το πολυτελές brand περιποίησης 111SKIN)

Όσο για το αποτέλεσμα... αυτό δεν είναι άλλο από ένα δυνατό και υγιές δέρμα. Στη σειρά θα βρεις: το Cellular Hydration Repair Serum, την Cellular Hydration Repair Mask και την Cellular Hydration Repair Cream για μια ολοκληρωμένη ιεροτελεστία φροντίδας της επιδερμίδας σου.

Aνακάλυψε τα νέα it προϊόντα ενυδάτωσης για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα!

Η σειρά Murad Cellular Hydration Repair είναι ιδανική για να προστατέψει τον επιδερμικό φραγμό θωρακίζοντάς το πρόσωπο από τους ρύπους και τα ανεπιθύμητα βακτήρια, ενώ ακόμη διατηρεί τα ευεργετικά στοιχεία στο δέρμα σου.


murad cellular skincare line

Ο συμπυκνωμένος ορός με εξαπεπτίδιο-9 επανορθώνει σε κυτταρικό επίπεδο το φραγμό του δέματος σε 30 μόλις λεπτά, η καταπραϋντική μάσκα νύχτας με ω-λιπαρά οξέα αντιμετωπίζει το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα, ενώ η κρέμα της σειράς προσφέρει άμεση αποκατάσταση της ξηρής επιδερμίδας.

Το how to της εφαρμογής

Κάνε μασάζ με το καθαριστικό σου. Στη συνέχεια εφάρμοσε το σέρουμ σε καθαρό δέρμα και μετά άπλωσε την κρέμα σε πρόσωπο και λαιμό. Το βράδυ εφάρμοσε την μάσκα πάνω από τον ορό στη θέση της κρέμας σου αφήνοντάς το όλο το βράδυ πριν ξεβγάλεις το πρωί.

Λίγα λόγια για το brand

Θυμίζουμε ότι η Murad είναι ένα πρωτοποριακό αμερικάνικο brand δερμοκαλλυντικών που έχει πίσω του την 60ετή εμπειρία του ιδρυτή του (Dr Howard Murad) ο οποίος έχει θεραπεύσει πάνω από 50.000 ασθενείς, με 30ετή ερευνητική δράση και με 19 κατοχυρωμένες πατέντες.

Ακόμη έχει θέσει ψηλά τον πήχη στο χώρο της ομορφιάς δίνοντας αποτελέσματα ορατά και μετρήσιμα. για να προστατέψει τον επιδερμικό φραγμό θωρακίζοντάς το πρόσωπο από τους ρύπους και τα ανεπιθύμητα βακτήρια, ενώ ακόμη διατηρεί τα ευεργετικά στοιχεία στο δέρμα σου.