Η Beauty Color ανανεώθηκε! Ανακάλυψε τις νέες συσκευασίες της επαγγελματικής βαφής που χαρίζει φυσικό & λαμπερό χρώμα στα μαλλιά σου

Δες από πρώτο χέρι το νέο packaging

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Η Beauty Color ανανεώθηκε! Ανακάλυψε τις νέες συσκευασίες της επαγγελματικής βαφής που χαρίζει φυσικό & λαμπερό χρώμα στα μαλλιά σου

Οι επαγγελματικές βαφές με αμμωνία Beauty Color, που φέρουν την υπογραφή της Lorvenn Hair Professionals, διατίθενται πλέον σε νέες, εντυπωσιακές συσκευασίες, οι οποίες διατηρούν όμως την επιτυχημένη φόρμουλα νέας τεχνολογίας καθώς και τα υψηλής ποιότητας συστατικά τους για τέλειο φυσικό και λαμπερό χρώμα στα μαλλιά σου. (ανακάλυψε και την kitty brunette, τη νέα τεχνική στο χρώμα των μαλλιών που θα βλέπουμε παντού το 2024)

Το ολοκαίνουργιο υπέρκομψο packaging έχει ως χαρακτηριστικό σύμβολο πάνω σε κάθε συσκευασία μία τούφα στο χρώμα της κάθε κατηγορίας:- πορτοκαλί για την κατηγορία των Vital Tones (πρώην κατηγορία Classic), κίτρινο για τη Super Blonds, κόκκινο για τη Supreme Reds και μοβ για την κατηγορία Pastel.

Μάθε περισσότερα για την ανανεωμένη Beauty Collor που χαρίζει λαμπερό φυσικό χρώμα στα μαλλιά

Το νέο look αντικατοπτρίζει τον επαγγελματικό χαρακτήρα της Lorvenn Hair Professionals και των επαγγελματικών βαφών Beauty Color οι οποίες διατηρούν την ίδια προηγμένη σύνθεση και τις ίδιες ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες για μαλλιά υγιή, απαλά και με λαμπερό φυσικό χρώμα!

Ειδικότερα, όλες οι βαφές της σειράς είναι εμπλουτισμένες με υδρολυμένη κερατίνη για ενισχυμένη φροντίδα, οργανικό λάδι ελιάς για μεταξένια απαλότητα και Βιταμίνη C για λάμψη μεγάλης διάρκειας, συστατικά φιλικά στην επιδερμίδα που δεν προκαλούν ερεθισμούς.

lorvenn_color

Η πολύτιμη σύνθεση της Beauty Color

εξαιρετικής χρωματικής απόδοσης αποχρώσεις καλύπτουν 100% τα λευκά μαλλιά χαρίζοντας ομοιόμορφο και πλούσιο χρώμα μεγάλης διάρκειας. Επιπλέον, προστατεύουν και ενισχύουν τα μαλλιά αυξάνοντας τον όγκο τους. Εσύ δεν έχεις παρά να βρεις τον επιθυμητό τόνο επιλέγοντας μία ή και περισσότερες από τις 150 αποχρώσεις των Beauty Color που θα σε βοηθήσουν να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς- είτε είστε στο κομμωτήριο είτε στο σπίτι- για να βρεις αυτόν που σου ταιριάζει απόλυτα.

lorvenn_color2

Info

Όλες οι βαφές Beauty Color διατίθενται σε συσκευασία των 70ml, ποσότητα κατάλληλη και για μακριά μαλλιά.