Christmas is calling: H νέα συλλεκτική συλλογή Marvellous Mandarin & Spice έρχεται για να μας βάλει σε γιορτινό mood!

Αυτή είναι η festive συλλογή του Οίκου Molton Brown

 Christmas is calling: H νέα συλλεκτική συλλογή Marvellous Mandarin & Spice έρχεται για να μας βάλει σε γιορτινό mood!

Mια limited edition γιορτινή συλλογή, με αρώματα από χειμωνιάτικα εσπεριδοειδή και ζεστά μπαχαρικά παρουσίασε πρόσφατα ο Οίκος Molton Brown.

H νέα συλλογή, ονόματι Marvellous Mandarin & Spice αποτίοντας φόρο τιμής στην Βρετανική καταγωγή του brand εμπνέεται από την αγγλική, παραδοσιακή συνταγή του British cake, που έχει ως βάση αγαπημένα εσπεριδοειδή φρούτα. (ανακάλυψε και το νέο αρωματικό κερί Es Cap που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις την τέλεια ατμόσφαιρα στο χώρο σου)

Μάθε περισσότερα για τη νέα συλλεκτική συλλογή Marvellous Mandarin & Spice που θα σε βάλει σε γιορτινό mood

Η συλλογή, η οποία περιλαμβάνει τα: Fine Liquid Hand Wash, Hand Lotion, Festive Bauble και Signature Candle είναι εμπλουτισμένη με εξαιρετικά γενναιόδωρες συγκεντρώσεις αρωμάτων και προσδίδει μια αλχημεία αισθήσεων που δελεαστικά ακουμπάει πάνω στο σώμα και πλανάται στον αέρα. Η Senior Perfumer Nathalie Koobus του Οίκου αποτυπώνει μία ζεστή και οικεία συνταγή όπου πέρασε από γενιά σε γενιά, ανανεωμένη με σύγχρονη κομψότητα.

molton_brown_christmas

Διασκορπισμένα υλικά που απλώνονται υπέροχα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι της κουζίνας, πινελιές από χειμωνιάτικα εσπεριδοειδή και ζεστά, έντονα μπαχαρικά. Η χρυσή ζωντάνια του τζίντζερ ξεδιπλώνεται με ένα πικρό στροβίλισμα από αφρώδες ξύσμα μανταρινιού και εκχύλισμα σπόρων πορτοκαλιού, υπεύθυνης προέλευσης, - ένα ανακυκλωμένο υποπροϊόν της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών του Ηνωμένου Βασιλείου. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι η μυρωδιά ενισχύεται με γευστικές νότες αλεσμένης κανέλας, τραγανά αποξηραμένα φρούτα και μια πινελιά από γήινο μοσχοκάρυδο.

molton_brown_christmas

Iδανική για eco-friendly δώρα

Η συλλογή Marvellous Mandarin & Spice - όπως και όλες του Οίκου - είναι cruelty free και έχει δημιουργηθεί στο Carbon Neutral εργοστάσιό του Οίκου στο Hertfordshire. Τα πλαστικά μπουκάλια είναι κατασκευασμένα με τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ Festive Bauble και το κουτί του εορταστικού Signature Candle είναι από 100% ανακυκλωμένα υλικά και επίσης ανακυκλώσιμα.

Info

Η νέα συλλογή στην οποία θα βρεις τα: Fine Liquid Hand Wash, Hand Lotion, Festive Bauble και Signature Candle είναι διαθέσιμη στο ομώνυμο κατάστημα στο www.moltonbrown.gr και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα και eshops.