Slicked Back Hair: Έτσι θα πετύχεις το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού!

Ακολούθησε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Το slicked back hair είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και διαχρονικά χτενίσματα που κάνει comeback φέτος το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα κομψό και ταυτόχρονα διαχρονικά hair-look, που είναι ιδανικό για τις ζεστές ημέρες και νύχτες του καλοκαιριού μέσα από ένα φινετσάτο χτένισμα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν λοιπόν ψάχνεις έναν τρόπο να δείχνεις πάντα περιποιημένη και στιλάτη, το slicked back hair είναι η απάντηση για εσένα. Παρακάτω θα δεις και πώς θα το υιοθετήσεις μέσα σε λίγα μόνο βήματα. (δες και τα 5 ωραιότερα & πιο stylish χτενίσματα για μακριά μαλλιά - Έτσι δεν θα δείχνουν ποτέ βαρετά)

Slicked Back Hair: Έτσι θα πετύχεις το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού!

  • Κάνε τη σωστή προετοιμασία. Για να πετύχεις το τέλειο slicked back hair, το πρώτο βήμα είναι η προετοιμασία των μαλλιών σου. Βεβαιώσου ότι είναι καθαρά και ενυδατωμένα, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο σαμπουάν και conditioner. Στη συνέχεια, στέγνωσε τα μαλλιά σου ελαφρά με μια πετσέτα, αφήνοντάς τα λίγο νωπά καθώς η υγρασία θα σε βοηθήσει στη διαδικασία του styling.


  • Eπέλεξε τα κατάλληλα προϊόντα. Τα τζελ και οι κρέμες φορμαρίσματος είναι τα πιο κατάλληλα προϊόντα για αυτό το χτένισμα. Πάρε μια μικρή ποσότητα από το προϊόν που θα επιλέξεις και τρίψε το ανάμεσα στα χέρια σου για να ζεσταθεί πριν το χρησιμοποιήσεις.
  • Εφάρμοσέ τα σωστά. Άπλωσε το στα μαλλιά σου από τις ρίζες έως τις άκρες, χρησιμοποιώντας μια χτένα με λεπτά δόντια για να τα χτενίσεις προς τα πίσω. Για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλά σου για να δώσεις κίνηση και όγκο. Αν επιθυμείς μια glossy εμφάνιση, προτίμησε ένα προϊόν με γυαλιστερό φινίρισμα.
  • Δώσε διάρκεια στο χτένισμά σου. Για παρατείνεις τη διάρκεια του χτενίσματος, χρησιμοποίησε λίγη λακ και είσαι έτοιμη. Το συγκεκριμένο hair-look θα απογειώσει το το καλοκαιρινό σου look!