Βρήκαμε το ανάλαφρo foundation που δεν βαραίνει το δέρμα & είναι ιδανικό για το καλοκαίρι - To λατρεύει και η Kirsten Dunst!

Δες ποιο είναι & πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Τους καλοκαιρινούς μήνες η ανάγκη για μια ήπια ανάλαφρη κάλυψη που δεν θα βαραίνει το δέρμα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη προκειμένου να έχεις μια ομοιόμορφη όψη, χωρίς ατέλειες. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ένα makeup που χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα το οποίο διαρκεί για ώρες μέσα από ένα υπέροχο λαμπερό φινίρισμα. (δες και την κρέμα νύχτας -κοστίζει κάτω από 28 ευρώ- που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σου όσο δεν φαντάζεσαι)

Ψάχνοντας λοιπόν για ένα ελαφρύ makeup που θα προσφέρει την απαραίτητη κάλυψη και θα διατηρείται αναλλοίωτο ακόμη και κάτω από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού ανακαλύψαμε το Les Beiges Healthy Glow Foundation της Chanel, ένα best seller προϊόν, το οποίο είναι και το αγαπημένο της χολιγουντιανής ηθοποιού, Kirsten Dunst.

Βρήκαμε το ανάλαφρo foundation που δεν βαραίνει το δέρμα & είναι ιδανικό για το καλοκαίρι - To λατρεύει και η Kirsten Dunst!

Το Les Bieges Healthy Glow Foundation Hydratio and Longwear της Chanel είναι ένα ανάλαφro make-up που προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα αφήνοντας την επιδερμίδα φρέσκια και δροσερή μέσα από ένα διακριτικό λαμπερό τελείωμα. Η λεπτόρρευστη υφή του απλώνεται πανεύκολα στην επιδερμίδα, σχηματίζοντας έναν ανάλαφρο, αόρατο πέπλο, σαν ένα δεύτερο δέρμα.

chanel les beige foundation

Η μοναδική του σύνθεση περιέχει ένα συνδυασμό χρωστικών που αντανακλούν το φως και έτσι η υφή της επιδερμίδας σου δείχνει πιο λεία και φωτεινή. Ακόμη μειώνει τις ατέλειες προσφέροντας μια ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει σημάδια και χωρίς να δημιουργεί cakey αποτέλεσμα. Ακόμη, χάρη στην κάλυψη που προσφέρει η επιδερμίδα ακτινοβολεί για 12 ώρες. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι η πολύτιμή σύνθεσή του προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος, όπως η ρύπανση, ενώ οι ενυδατικοί παράγοντες που περιέχει ενυδατώνουν το δέρμα κάθε μέρα που περνά. Θα το βρεις σε 35 αποχρώσεις στην τιμή των 60,82 ευρώ.

To how to της εφαρμογής

Mπορείς να το απλώσεις με τις άκρες των δακτύλων σου εφαρμόζοντας από το εσωτερικό προς το εξωτερικό μέρος του προσώπου, για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Ακόμη για ακόμη καλύτερη εφαρμογή και ακρίβεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό πινέλο με το οποίο θα περάσεις το makeup προσεκτικά από όλο το πρόσωπο.