Αυτά είναι τα 5 καλύτερα bronzers για φυσική ηλιοκαμένη επιδερμίδα - Είναι ιδανικά για γυναίκες 40+

Απόκτησε μια χρυσαφένια όψη σαν να σε άγγιξε ο ήλιος

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

To μπρονζέ μακιγιάζ ήταν και είναι ένα κλασικό και διαχρονικό μακιγιάζ που ταιριάζει σε κάθε εποχή, ενώ είναι ιδανικό για την άνοιξη μια και χαρίζει μια υπέροχη χρυσαφένια όψη χωρίς καν να σε αγγίξει ο ήλιος. Προϊόν-κλειδί για να το πετύχεις είναι μια μπρονζέ πούδρα που θα σου χαρίσει υπέροχο ηλιοκαμένο δέρμα, που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Eμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα bronzers που υπόσχονται να σου προσφέρουν μια μπρούτζινη επιδερμίδα χωρίς ωστόσο να προσθέτουν χρόνια στην επιδερμίδα σου. Πάρε μια μικρή γεύση παρακάτω. (δες και τις 5 καλύτερες & πιο οικονομικές μπλε μάσκαρα - κοστίζουν κάτω από 17 ευρώ- για ένα εντυπωσιακό βλέμμα εμπνευσμένο από τα 80s)

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα bronzers για ηλιοκαμένη επιδερμίδα- Είναι ιδανικά για γυναίκες 40+

Δες τα 4-1 καλύτερα bronzer για μια χρυσαφένια, μπρονζέ όψη, τα οποία είναι κολακεύουν και αναδεικνύουν μοναδικά την ώριμη επιδερμίδα μετά τα 30.

Μπρονζέ πούδρα, Bronze Pressed Powder Bronzer, Clinique

Η ανάλαφρη υφή της δημιουργεί μία φυσική όψη και ένα λαμπερό τελείωμα στην επιδερμίδα σου, ενώ είναι πανεύκολη στην εφαρμογή της.

clinique bronzer

Μπρονζέ πούδρα, Skinfinish Sunstruck Matte Bronzer, MAC Cosmetics

Προσθέτει ζεστασιά και βάθος στην επιδερμίδα σου μέσα από ένα ματ φινίρισμα που παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

mac bronzer

Μπρονζέ πούδρα, Bronzing Powder, Bobbi Brown

Προσφέρει απαλό, ματ αποτέλεσμα μέσα από μια χρυσαφένια λάμψη.

bobbi brown bronzer

Μπρονζέ πούδρα, Bronze to Paradise, L'Oreal Paris

Η ανάλαφρη σύνθεσή της ενισχυμένη με φυσικά συστατικά θα σε βοηθήσει να δημιουργήσει ένα υπέροχο μπρονζέ αποτέλεσμα στο πρόσωπο.

loreal paris bronzer

Μπρονζέ πούδρα, Terracotta The Bronzing Powder, Guerlain

Εμπλουτισμένη με ενυδατικά ενεργά συστατικά, η μοναδική σύνθεσή της δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και χαρίζει μια φυσική ηλιοκαμένη όψη με λίγες κινήσεις.

guerlain bronzer


Το how to της σωστής εφαρμογής

Η εφαρμογή μιας μπρονζέ πούδρας μπορεί να δώσει στο πρόσωπό σου μια φυσική μπρονζέ λάμψη χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. Για να το πετύχεις ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  • Επίλεξε μια μπρονζέ πούδρα που ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σου και με ένα πινέλο ξεκίνησε την εφαρμογή της απλώνοντας στα σημεία που θα σε άγγιζε φυσικά ο ήλιος.
  • Στη συνέχεια, με το πινέλο σου εστίασε στα ζυγωματικά, στο μέτωπο, στο κόκκαλο της μύτης και στο πηγούνι για να δώσεις περισσότερη ένταση σε αυτές τις περιοχές. Για ένα φυσικό αποτέλεσμα, απόφυγε τις υπερβολές. Γι΄αυτό το λόγο ξεκίνησε με με λίγη ποσότητα πούδρας και προσθέστε περισσότερη αν χρειαστεί.
  • Τέλος, μπορεί να συμπληρώσεις την εφαρμογή με ένα λίγο highlighter στα ζυγωματικά και ψηλά στα ζυγωματικά για να δώσεις λάμψη και διάσταση στο πρόσωπό σου.