Anne Ηathaway: Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της για τέλεια ζουμερά & σαρκώδη χείλη!

Είναι ήδη viral στο TikTok

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Παρότι η δημοφιλής ηθοποιός, Anne Hathaway, δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο- το οποίο έγινε και αμέσως viral- μέσα από το οποίο μοιραζόταν με τους φανατικούς της followers στο TikTok ένα από τα καλά κρυμμένα μυστικά της για τέλεια ζουμερά χείλη.

Mέσα από το συγκεκριμένο βίντεο, που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια διαφημιστικής καμπάνιας για γνωστή εταιρία καλλυντικών με την οποία συνεργάζεται, η δημοφιλής ηθοποιός έδωσε μια πολύτιμη συμβουλή στους θαυμαστές της, όπως θα δεις και παρακάτω, την οποία αξίζει να δεις και γιατί όχι να αντιγράψεις! (δες και για το ντεμακιγιάζ ματιών & χειλιών με όλα τα βήματα για να το κάνεις σωστά & χωρίς ερεθισμούς)

Anne Ηathaway: Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της για τέλεια ζουμερά & σαρκώδη χείλη!

Η 41χρόνη σταρ στο πλαίσιο των γυρισμάτων για διαφημιστική καμπάνια εταιρίας γνωστών καλλυντικών και ενώ καθόταν στην καρέκλα του κομμωτή Adir Abergel με τον οποίο συνεργάζεται για πολλά χρόνια παρατήρησε ότι ενώ τα ζυγωματικά της είχαν μια ροδαλή όψη, τα χείλη της έδειχναν λίγο «μαραμένα». Με αυτήν την αφορμή ζήτησε από τον κομμωτή της να της βρει μια φουρκέτα μαλλιών (hair pin) για να δοκιμάσει μια δική της τεχνική για να κάνει τα χείλη της πιο ζουμερά και σαρκώδη.

Πορτρέτο Anne Hathaway σε επίσημη εμφάνιση
Shutterstock

Μόλις πήρε τη φουρκέτα στα χέρια της, η κούκλα ηθοποιός άρχισε να πίεσε το πάνω μέρος των χειλιών της με αυτήν προκειμένου να διεγείρει τη μικρο-κυκλοφορία στην επίμαχη περιοχή με αποτέλεσμα τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά και πιο σαρκώδη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Παράλληλα, η Anne προέτρεψε τους followers της να μην το παρακάνουν ασκώντας υπερβολική πίεση ούτε φυσικά να το συνεχίσουν για πολύ ώρα καθώς σύμφωνα με την ίδια λίγα μόνο δευτερόλεπτα αρκούν για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τελειώνοντας η ηθοποιός τόνισε ότι το συγκεκριμένο κόλπο είναι ιδανικό για να «ενεργοποιηθεί» η κυκλοφορία στα χείλη δίνοντας αμέσως ένα juicy εφέ. Ωστόσο, το μίνι σεμινάριο της συνοδευόταν από μια απαραίτητη προειδοποίηση: «Προσπάθησε να μην πιέσεις τη φουρκέτα πολύ πάνω τα χείλη σου γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να ματώσουν».

Δες και το βίντεο που ανέβασε στο TikTok