Nicole Kidman: Βρήκαμε το μυστικό πίσω από την αλαβάστρινη επιδερμίδα της 57χρονης σταρ!

Υπάρχει ένα προϊόν που δεν αποχωρίζεται με τίποτα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Η πανέμορφη Χολιγουντιανή σταρ, Nicole Kidman, στα 57 της χρόνια διατηρεί μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, την οποία φροντίζει να επιμελείται σχολαστικά με συγκεκριμένα προϊόντα φροντίδας προκειμένου να διατηρείται φρέσκια και νεανική σε κάθε της εμφάνιση, είτε πρόκειται να περπατήσει πάνω στο κόκκινο χαλί, είτε όχι.

Αυτό όμως που όπως έχει εξομολογηθεί και η ίδια δεν αποχωρίζεται με τίποτα είναι η αντηλιακή της κρέμα, την οποία μάλιστα φορά χειμώνα-καλοκαίρι, όπου και εάν βρίσκεται, για να θωρακίσει την επιδερμίδα της από την ακτίνες σου ήλιου. (δες και τη σειρά με την οποία πρέπει να εφαρμόζεις τα προϊόντα φροντίδας για την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι)

Nicole Kidman: Βρήκαμε το μυστικό πίσω από την αλαβάστρινη επιδερμίδα της 57χρονης σταρ!

Κάτι που οι περισσότεροι φανατικοί της θαυμαστές δεν γνωρίζουν είναι η η δημοφιλής ηθοποιός γεννήθηκε στη Χονολουλού από Αυστραλούς γονείς. Και μπορεί κατά ένα ειρωνικό τρόπο και οι δυο αυτοί προορισμοί να φέρνουν στο μυαλό τον ήλιο, τη θάλασσα και την ηλιοκαμένη επιδερμίδα ωστόσο η 57χρονη σταρ έχει αποκαλύψει ότι δεν έχει μαυρίσει ποτέ στη ζωή της!


Η ίδια έχει πει χαρακτηριστικά: «Έχω μια πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα που δεν παίρνει χρώμα με τίποτα και δεν μαυρίζει ποτέ. Παρόλα αυτά για να την προστατέψω εφαρμόζω πάντοτε την αντηλιακή μου κρέμα, την οποία και απλώνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά όταν όταν γυρίζω σκηνές σε εξωτερικούς χώρους, και όχι μόνο, για να τη θωρακίσω ακόμη περισσότερο! Συνήθως τα αντηλιακά προσώπου που χρησιμοποιώ σε συστηματική βάση έχουν SPF100+ και έτσι δεν έχω καεί ούτε μια φορά στη ζωή μου».

Θυμίζουμε ότι στην Αμερική κυκλοφορούν βάσει της αμερικανικής νομοθεσίας αντηλιακά προσώπου με SPF άνω των 50+ κάτι που στην Ευρώπη και στην Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια δεν ισχύει πια.