Cherry Blossom Nails: Η τάση του καλοκαιριού που επέλεξε η Hailey Bieber

Είναι το πιο cute μανικιούρ που έχεις δει!

Ελένη Ιωσηφίδου
Junior Beauty & Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Το floral παραμένει μία από τις διαχρονικότερες τάσεις της μόδας αφού συχνά επιστρέφει στις πασαρέλες.

Αυτή τη φορά η Hailey Bieber επαναφέρει το floral trend όχι στα ρούχα αλλά στα νύχια! Το διάσημο μοντέλο επέλεξε να σχεδιάσει στα νύχια της λουλούδια, με τους διαδικτυακούς της φίλους να αναρωτιούνται αν το νέο της manicure αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού που περιμένει.

δείτε επίσης το πιο hot μανικιούρ που θα βλέπουμε παντού φέτος το καλοκαίρι)


Όλες οι λεπτομέρειες του cherry blossom trend

Με τις αναζητήσεις που αφορούν τα σχέδια της φύσης στα νύχια να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, όλα δείχνουν ότι η τάση για το καλοκαίρι είναι τα λουλούδια ως nail art. Μαργαρίτες σε τυχαία σημεία του νυχιού κι άλλες που δίνουν την αίσθηση ότι έχεις δημιουργήσει ένα κλασσικό γαλλικό μανικιούρ από λουλούδια, χρωματιστά λουλούδια ή μονόχρωμα αλλά και λουλούδια που δίνουν την αίσθηση του τρισδιάστατου κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Το μανικιούρ που επέλεξε η Hailey Bieber

Για την έναρξη του καλοκαιριού η σύζυγος του Justin Bieber επέλεξε ένα μανικιούρ σε αμυγδαλωτό σχήμα με μια σχεδόν διάφανη, γαλακτερή βάση σε ροζ απόχρωση. Τα νύχια της έρχονται να διακοσμήσουν λουλούδια που μοιάζουν με μαργαρίτες. Η απόχρωση τους άλλες φορές είναι λευκή, άλλες ροζ και αυτά τα χρώματα σε συνδυασμό με το πόσο cute είναι αυτό το μανικιούρ έκαναν τους ακολούθους της στα social media να θεωρούν ότι καθόλου τυχαία δεν είναι αυτή η επιλογή του μοντέλου. Για να ολοκληρώσει αυτό το Nail Look η Hailey Bieber επέλεξε να διακοσμήσει το κέντρο μερικών λουλουδιών με ένα διακριτικό στρας.