Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς πίσω από την νεανική όψη της 43χρονης Gisele Bündchen!

Έτσι διατηρείται όμορφη και εκθαμβωτική μετά τα 40!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Instagram: @gisele
Instagram: @gisele

Η Βραζιλιάνα καλλονή, Gisele Bündchen, παρότι έχει πατήσει εδώ και λίγα χρόνια τα πρώτα άντα φαίνεται να μην πτοείται καθόλου από το πέρασμα του χρόνου. Πώς το κάνει αυτό; Ακολουθώντας τις δικές της καλά κρυμμένες συνταγές ομορφιάς για να διατηρείται πιο νεανική από ποτέ. (δες και το αγαπημένο & οικονομικό concealer της Eva Longoria που είναι η καλύτερη beauty επένδυση για φέτος το καλοκαίρι)

Έτσι, εκτός από το καλό της dna που τη βοηθά να κρατιέται σε τέλεια φόρμα φροντίζει ακόμη να επιδίδεται και σε διάφορες πρακτικές που διατηρούν το πρόσωπο, το σώμα αλλά και το πνεύμα της σε άριστη κατάσταση.

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς πίσω από την νεανική όψη της 43χρονης Gisele Bündchen!

Το 43χρονο top model και επιχειρηματίας, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε για γνωστό περιοδικό αποκάλυψε ότι η καλή διάθεση είναι πολύ σημαντική για μια νεανική όψη γεμάτη υγεία. Αυτό φυσικά συμπληρώνεται ιδανικά από την κατανάλωση υγιεινών, θρεπτικών τροφών, που όπως λέει και η ίδια είναι το προσωπικό της φάρμακο.


Σε ό,τι αφορά τη σημασία της πνευματικής πρακτικής η Gisele συστήνει ανεπιφύλακτα το διαλογισμό και τις τις ασκήσεις αναπνοής αφού την ηρεμούν και τη χαλαρώνουν. Παράλληλα. της αρέσει να κάνει βάρη στο γυμναστήριο, ενώ κάθε φορά που ταξιδεύει παίρνει μαζί της ειδικά λάστιχα για να κάνει ασκήσεις που την διατηρούν ευθυτενή απομακρύνοντας τυχόν μυϊκούς πόνους.

Τέλος, θεωρεί ότι η ξεκούραση και ο ύπνος βελτιώνουν σημαντικά την όψη της επιδερμίδας της, ενώ ακόμη βοηθούν και το σώμα της. Γι' αυτό και κοιμάται λίγο παραπάνω για να απολαμβάνει τα οφέλη του ύπνου διαβάζοντας το αγαπημένο της βιβλίο και πίνοντας μια κούπα χαμομήλι.