Αυτό το lip balm της Kiko Milano είναι το Νο1 προϊόν στο TikTok — Κοστίζει μόνο 7,49€

Το πιο viral lip balm του φθινοπώρου για τη σεζόν 2024-2025

@annalisedemmler
@annalisedemmler

Τα lip balm έχουν κερδίσει μια θέση σε κάθε νεσεσέρ και όχι άδικα, μιας και ένα καλό lip balm προσφέρει θρέψη, ενυδάτωση και ζωντάνια στα χείλη. Αυτό το lip balm της Kiko Milano έχει κατακτήσει το Tik Tok και ο λόγος είναι εμφανής.

Αυτό το lip balm της Kiko Milano είναι το Νο1 προϊόν στο TikTok

Ο λόγος για το Kiko Coloured Balm! Πρόκειται για ενυδατικό και αρωματισμένο lip balm με γυαλιστερό τελείωμα, βελούδινη υφή. Το προϊόν είναι φανταστικό, προσδίδοντας στο look σου μια φινετσάτη, φρέσκια αίσθηση. Αν λοιπόν έχετε αφυδατωμένα, ξηρά χείλη ή προτιμάτε γενικά τα ενυδατικά προϊόντα που χρωματίζουν υπέροχα τα χείλη, το Coloured Balm της Kiko είναι μια must επιλογή! Και όπως διαπιστώσαμε υπάρχει σχεδόν σε όλα τα νεσεσέρ των κοριτσιών που αγαπούν το μακιγιάζ και το glowy αποτέλεσμα.

Το balm βγαίνει σε διάφορες αποχρώσεις, ωστόσο, αυτή που έχει ξεχωρίσει είναι η απόχρωση Almond 08, η οποία είναι φανταστική για το φθινόπωρο. Η καφέ απόχρωση, που φέρνει στην απόχρωση του αμυγδάλου, ζεσταίνει την επιδερμίδα και φωτίζει το πρόσωπο, ειδικά τους φθινοπωρινούς - χειμερινούς μήνες. Ταιριάζει απίστευτα με τις φθινοπωρινές μπεζ, καφέ αποχρώσεις που επιλέγουμε το φθινόπωρο και δημιουργεί υπέροχη ισορροπία στα πιο γήινα μακιγιάζ που προτιμάμε όταν ο καιρός είναι μουντός. Η συγκεκριμένη και οι άλλες γήινες αποχρώσεις μαλακώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και αναδεικνύει κάθε επιδερμίδα. Αγκαλιάζει τα χείλη με ένα γυαλιστερό τελείωμα χωρίς να είναι υπερβολικό όπως ένα κραγιόν ή ένα γυαλιστερό gloss. Απορροφάται αμέσως και χάρη στη βιταμίνη Ε (τοκοφερόλη) ενυδατώνει και καταπραΰνει τα χείλη.

Ένας ακόμη λόγος που είναι top προϊόν είναι και η γεύση του: Πολλοί beauty experts και creators το περιγράφουν ως μια «απόλαυση» για τα χείλη, καθώς έχει μια φρουτώδη, γλυκιά, βανιλένια γεύση που σε κάνει να θες να το εφαρμόζεις συνεχώς. Άλλωστε, όπως μάθαμε από τη Hailey Bieber, και πριν από αυτή τα '90s, η προσθήκη ενός συστατικού που νοστιμίζει το προϊόν ενισχύει τα ερεθίσματα του γευστικού και της ντοπαμίνης, συνδέοντας την απόλαυση του γλυκού με την εφαρμογή του lip gloss.

Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε το Kiko Coloured Balm σε όποια απόχρωση προτιμάτε και νιώθετε πως σας ταιριάζει. Ο λόγος για τον οποίο έγινε τόσο viral στο TikTok είναι λόγω της εξαιρετικής του ποιότητας, διάρκειας και τιμής!