Με το τηλεοπτικό τοπίο να βράζει και τον κόσμο να γυρνάει την πλάτη στην τηλεόραση χαρίζοντας πολικές θερμοκρασίες, τα κανάλια όχι μόνο προγραμματίζουν από τώρα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά κοιτάνε να ενισχύσουν το βαρύ πυροβολικό τους όσο μπορούν καλύτερα για να νικήσουν στον πόλεμο… Δυο δυνατά “όπλα”, αναμφισβήτητα ο Χρήστος Φερεντίνος και η Κατερίνα Καραβάτου, που φαίνεται πως έχουν μπει στο μάτι έντονων τηλεοπτικών διεργασιών, με τα σενάρια για πιθανή συνεργασία τους να φουντώνουν όσο πλησιάζει ο καιρός για συζητήσεις, νέα συμβόλαια και εκπομπές.
Μια διαφήμιση που συζητήθηκε όσο λίγες, θετικά ή αρνητικά δεν έχει σημασία, μια δυνατή χημεία που έχουν αναπτύξει μέσα από τη φιλία τους και μια ραδιοφωνική συνεργασία που σημειώνει εξαιρετική πορεία, είναι τα στοιχεία που έχουν βάλει φωτιά στο ρεπορτάζ με τα στελέχη να τους θέλουν μαζί και στην τηλεόραση.
Το δίδυμο Καραβάτου – Φερεντίνου σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Αντίθετα, θεωρείται από πολλούς ανθρώπους της τηλεόρασης, ως ένας συνδυασμός που θα μπορούσε να λειτουργήσει σε πολλά formats, από ψυχαγωγικές εκπομπές μέχρι μεγάλα projects entertainment. Η μεταξύ τους άνεση, το κοινό χιούμορ και η αίσθηση οικειότητας που εκπέμπουν προς το κοινό δημιουργούν μια δυναμική που δύσκολα αγνοείται.
«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»
Μέχρις στιγμής όλα είναι ρευστά. Ας κρατήσουμε όμως τα δεδομένα… Το συμβόλαιο του Χρήστου Φερεντίνου με τον ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται, με το κανάλι του Φαλήρου να επιθυμεί ξεκάθαρα τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του YOUWEEKLY.GR, έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι προτάσεις για δύο νέα τηλεπαιχνίδια, δείχνοντας πως υπάρχει διάθεση επένδυσης στο πρόσωπό του. Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν έχει δώσει σε πρώτη φάση ακόμη οριστική απάντηση, επιλέγοντας να κρατήσει στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.
Από την άλλη πλευρά, η Κατερίνα Καραβάτου συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και τη νέα σεζόν, με σχέδια για μια εκπομπή ενισχυμένη σε όλα τα επίπεδα, όπως η ίδια επιθυμεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η παρουσιάστρια μπορεί να έχασε το φετινό παιχνίδι με την τηλεθέαση, όμως δεν σκοπεύει να συμβεί το ίδιο και την επόμενη σεζόν, ούτε να παραδώσει εύκολα τα όπλα, για αυτό και αναζητά κινήσεις που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το πρότζεκτ της, σε όποια μέρα και σε όποια ώρα και να μπει. Σε αυτό το πλαίσιο, η προοπτική συνεργασίας με τον Χρήστο Φερεντίνο μοιάζει ιδιαίτερα δελεαστική — τόσο για την ίδια όσο και για το κανάλι.
Το ενδιαφέρον του ΑΝΤ1 για τον γνωστό παρουσιαστή φέρεται να είναι ήδη υπαρκτό και να έχουν ήδη γίνει κρούσεις ενόψει της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς. Το κανάλι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βλέπει στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο που μπορεί να υποστηρίξει πολλαπλά projects και να ενισχύσει συνολικά το ψυχαγωγικό του προφίλ. Μια τηλεοπτική συνάντηση με την Καραβάτου θα αποτελούσε, αναμφίβολα, ένα δυνατό χαρτί για τη νέα σεζόν.

Ο Χρήστος Φερεντίνος σκοπεύει — όπως όλα δείχνουν — να ανοίξει πρώτα τον κύκλο συζητήσεων με τον ΣΚΑΪ μετά το Πάσχα και στη συνέχεια να λάβει τις τελικές του αποφάσεις. Η στάση του παραμένει προσεκτική, καθώς θέλει να αξιολογήσει όλες τις επιλογές πριν κάνει το επόμενο επαγγελματικό βήμα.
Το μόνο βέβαιο είναι πως η επόμενη τηλεοπτική σεζόν προμηνύεται γεμάτη ανατροπές. Και αν ισχύει το γνωστό ρητό ότι «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», τότε το σενάριο μιας τηλεοπτικής σύμπραξης Καραβάτου – Φερεντίνου ίσως να μην είναι απλώς φήμη, αλλά μια εξέλιξη που ήδη χτίζεται στο παρασκήνιο. Επειδή όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα, εμείς μεταφέρουμε τις πρώτες πληροφορίες και περιμένουμε – κοντός ψαλμός αλληλούια – παρακολουθώντας τις εξελίξεις. Το μόνο βέβαιο είναι ότι πολλές ανατροπές θα συμβούν την επόμενη σεζόν και όποιος θέλει να σωθεί πρέπει να παλέψει σκληρά. Τα ψέμματα τέλειωσαν για όλους, ακόμα και για τους big stars της τηλεόρασης…



">
">
">
">
">
">
">