Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου από την τηλεόραση με σκοπό να γεννήσει και να περάσει τους πρώτους μήνες με το μωράκι της στο σπίτι (δείτε τα ονόματα που θα πάρει η κόρη της). Τη θέση της λοιπόν στο Super Κατερίνα δεν θα πάρει κανείς άλλος παρουσιαστής. Αντιθέτως, η ομάδα της θα συνεχίσει μόνη της.

Επικεφαλής ωστόσο της ομάδας θα είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, που έχει μεγάλη εμπειρία από ψυχαγωγικές εκπομπές και η Κατερίνα εμπιστεύεται πολύ, όπως και το ίδιο το κανάλι.

Όσα είπε η Καινούργιου στον Κωνσταντινίδη για το Super Κατερίνα

«Καλημέρα, καλημέρα, καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Πέμπτη, 19 του Φλεβάρη. Τελειώνει και ο Φλεβάρης σιγά σιγά. Δέκα και τρία πρώτα λεπτά. Πώς περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός;», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου που για ακόμα μια φορά ξεκίνησε με τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου.

«Αισθάνομαι ότι είμαστε στον Οικονομόπουλο και ακούω την ίδια έναρξη στο μαγαζί. Διότι είμαι ο μεγαλύτερος θαμώνας στο μαγαζί», της απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Με την παρουσιάστρια να του λέει: «Λοιπόν, κάνε υπομονή σε λίγο καιρό που θα σταματήσω εγώ για να φέρω το μωράκι μου στον κόσμο, να δω τι έναρξη θα κάνεις».

Πότε γεννάει;

Πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια της στήλης με τη Βάσια Μαυράκη στην εκπομπή της, αποκαλύφθηκε και η πιθανή ημερομηνία γέννησης του μωρού της.

«Συγχαρητήρια για τα υπέροχα νέα που μας ανακοίνωσες. Θα κάνεις μία υπέροχη Ταυρίνα» είπε η αστρολόγος, με την Κατερίνα να απαντά χαμογελαστή: «Μπα… Για Κριό τη βλέπω. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, τη βλέπω για Κριό ή οριακά».

Η Βάσια Μαυράκη δεν έκρυψε τη χαρά της και της ευχήθηκε… και δεύτερο παιδάκι σύντομα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή μας το ανακοίνωσες με ανάδρομο Ερμή, θα έρθει πολύ γρήγορα και δεύτερο μωράκι».

Αν τελικά οι υπολογισμοί της παρουσιάστριας επιβεβαιωθούν, το μωρό της αναμένεται να γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, δηλαδή μεταξύ 22 Μαρτίου και 22 Απριλίου.