Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Η γη της ελιάς, καθώς ανοίγει ένας νέος κύκλος αίματος. Ο Αποστόλης έχει βρεθεί για τα καλά στο στόχαστρο της οικογένειας του Πότη και όλοι τον θέλουν νεκρό.
Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς
Επεισόδιο 174
Δείτε επίσης: Αποκλειστικά οι 5 πιο συγκλονιστικές σκηνές μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν!
Ο Παναγιώτης στήνει παγίδα θανάτου στον Αποστόλη, αγνοώντας πως κι εκείνος οπλοφορεί πλέον. Στη συμπλοκή τους ο Παναγιώτης πέφτει νεκρός από το χέρι του Αποστόλη. Παράλληλα, η Ισμήνη καταφθάνει στην Κρήτη για την υπογραφή των συμβολαίων κι εκεί ο Λυκούργος της δείχνει το πατρικό του σπίτι: «Δεν ξέρεις πόσες αναμνήσεις έχω. Θέλω να το φτιάξω, δεν θέλω να ρημάξει», της λέει. Στο μεταξύ ο Αποστόλης αφήνεται ελεύθερος καθώς βρισκόταν σε άμυνα, ενώ ο θείος του Πότη, ο Βελισάρης (Κωστής Σαβιδάκης), πηγαίνει στη Μάνη για να παραλάβει τη σορό του γιου του κι ορκίζεται να εκδικηθεί. Την ίδια ώρα την εμφάνισή του κάνει και ο γιος της οικογένειας Ρουσσάκη, ο Μανώλης (Μάριος Μαριόλος), ο οποίος εντοπίζει τα σημάδια του ξυλοδαρμού στην Αλεξάνδρα: «Πάλι σε χτύπησε; Γιατί το ανέχεσαι;» της λέει, αλλά εκείνη δεν το παραδέχεται.
Η κόντρα ανάμεσα στην Αθηνά και την Ιουλία συνεχίζεται, αυτήν τη φορά για την πρωτοβουλία του Μιχάλη να πάρει άδεια χωρίς να τις ενημερώσει. Λίγο μετά, η Αθηνά μοιράζεται τα προβλήματά της με τον Αν-δρέα κι εκείνος εκδηλώνει για πρώτη φορά κάτι παραπάνω από φιλικό ενδιαφέρον για εκείνη. Η Βασιλική τελικά εξομολογείται στον Παρασκευά: «Δεν μπορώ άλλο να το κρύβω. Αυτός με τον οποίο είμαι ερωτευμένη είναι ο Στέφανος», του λέει. Την ίδια ώρα, η Χάιδω καλεί τον Στέφανο στον γάμο της Βασιλικής, φέρνοντάς τον σε αμήχανη θέση. Η Μαργαρίτα και η Αλεξάνδρα γνωρίζονται καλύτερα και μιλούν για τα προσωπικά τους, ενώ η Μαριάννα καλεί την Ιουλία σε διήμερη εκδρομή στην Υδρα κι εκείνη δέχεται να πάει, αλλά χωρίς το μωρό.


">
">
">
">
">
">
">