Η πολυσυζητημένη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες, προβλήθηκε κανονικά μετά το εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη (δείτε εδώ), με την παρουσιάστρια να προχωρά σε μία εξομολόγηση καρδιάς για το διαζύγιό της, αλλά και τους άντρες που πέρασαν γενικότερα από τη ζωή της – δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

Το πρωί της Δευτέρας 9 Ιουνίου, τα λόγια της σχολιάστηκαν στην εκπομπή Breakfast at Star, με την Ελένη Χατζίδου να στέκεται στις δηλώσεις που έκανε για το ενδεχόμενο ενός νέου συντρόφου στη ζωή της, στον πιθανό τους γάμο και στη γνωριμία με τα δύο παιδιά της.

Τα σχόλια στο Breakfast at Star για τη συνέντευξη της Χρηστίδου στις Μαμά-δες

«Η Σίσσυ Χρηστίδου κλείνει την πόρτα σε έναν νέο σύντροφο. Αυτό καταλαβαίνουμε όλοι φαντάζομαι. Στο να μπει πιο βαθιά μέσα στην οικογένεια, να τον γνωρίσουν όλοι, τα παιδιά της», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου, με τον Ετεοκλή Παύλου να της επισημαίνει: «Δεν κλείνει την πόρτα, απλά βάζει ένα όριο».

«Κλείνει την πόρτα σε έναν σύζυγο, όχι σε έναν σύντροφο, στο να μπει στο σπίτι σε ρόλο συζύγου», πρόσθεσε από την πλευρά της και η Μαίρη Αργυριάδου.

«Όταν το έχεις ζήσει όλο αυτό και δεν έχει έρθει και κάποιος άνθρωπος στη ζωή σου που να σου ξυπνήσει την ανάγκη ότι κάτι συμβαίνει και ίσως μπω σε μία δεύτερη σκέψη, θα μου φαινόταν περίεργο να το έλεγε από την αρχή», ανέφερε ακόμη ο παρουσιαστής, με την σύζυγό του να καταλήγει: «Νιώθω ότι δεν άφησε ούτε παραθυράκι. Έχει ρίξει όλο το βάρος στα παιδιά και στα διαδικαστικά με το διαζύγιο. Φαντάζομαι σε λίγα χρόνια που θα μεγαλώσουν τα παιδιά, θα είναι πολύ διαφορετικά».