Ο Μάκης Δημάκης, σε απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Μαΐου μίλησε στην εκπομπή Happy Day του ALPHA TV και παραχώρησε αποκαλυπτικές δηλώσεις. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε τη νέα του συνεργασία με την δισκογραφική Heaven, στην οποία υπαγόταν και παλαιότερα, ενώ, μίλησε για το θάνατο του πατέρα του συγκινόντας με τα λόγια του.
Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος στο παρελθόν, ο θάνατος του πατέρα του υπήρξε μεγάλη πληγή για εκείνον, και παρόλο που έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια, για τον ίδιο είναι σαν να μη πέρασε μια μέρα. Μάλιστα, το μεγάλο του παράπονο είναι ότι δεν πρόλαβε να τον δει να κάνει καριέρα στο τραγούδι, καθώς έφυγε από τη ζωή λίγο μετά αφού κυκλοφόρησε η μεγάλη του επιτυχία «Κανείς δεν είναι κανενός» το 2002.
Τι αποκάλυψε ο Μάκης Δημάκης για το θάνατο του πατέρα του
Ο Μάκης Δημάκης λοιπόν, μιλώντας στη κάμερα της εκπομπής, είπε αρχικά σχετικά με το νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική του ζωή: «Γυρίζω στη Heaven! Είχαμε κάνει πριν χρόνια και άλλη μια παραγωγή και τώρα ξανά, το επόμενο τραγούδι, “Πόλεμος θα γίνει απόψε” που θα βγει από τη Heaven και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω τόσο δυνατούς συνεργάτες. Το όνομά μου είναι Δήμος, οπότε έγινε το καλλιτεχνικό, Μάκης Δημάκης. Πάνω στην πίστα, θυμάμαι, είχε φύγει η βέρα μιας νύφης και όλο το βράδυ ψάχναμε με τα φώτα ανοιχτά τη βέρα».
Στη συνέχεια, μιλώντας για τον πατέρα του, είπε χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας μου πέθανε μέσα στις γιορτές, ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά κι έπρεπε να τραγουδήσω. Ήταν πολύ δύσκολες εκείνες οι βραδιές. Σαν σήμερα πέθανε ο πατέρας μου, Κωνσταντίνου και Ελένης, και υπογράφω με την Heaven, δεν ξέρω αν ήταν γραφτό» κατέληξε ο τραγουδιστής.

Η εξομολόγηση για τον πατέρα του
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάκης Δημάκης στο περιοδικό «Λοιπόν», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε, αλλά αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα του.
Πότε έπιασες πάτο στη ζωή σου;
«Έχω πιάσει πολλές φορές οικονομικό πάτο. Πριν κάνω κάποια τραγούδια που τα αγάπησε ο κόσμος υπήρξαν στιγμές που οικονομικά περάσαμε δύσκολα μέσα στην οικογένεια, ζοριστήκαμε. Η στιγμή που ήταν άσχημη και δύσκολη στη ζωή μου ήταν όταν «έφυγε» ο πατέρας μου».
Πώς το διαχειρίστηκες;
«Έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά, γιατί είμαι σίγουρος πώς αν ο πατέρας μου με βλέπει από εκεί πάνω, θα χαίρεται που δουλεύω καλά. Ο πατέρας μου δεν πρόλαβε να με δει να δουλεύω καλά, «έφυγε» λίγο μετά αφότου κυκλοφόρησε το τραγούδι μου «Κανείς δεν είναι κανενός». Υπάρχει μια περίεργη ισορροπία, όπου η ζωή κάτι σου παίρνει και κάτι σου δίνει. Το έριξα στη δουλειά και από εκεί λυτρώθηκα λίγο. Δεν λυτρώνεσαι, απλώς μαθαίνει να ζεις με την έλλειψη».


">
">
">
">
">
">
">