Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς. Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Δημοσθένης φοβάται μην αποκαλυφθεί και μπει στην φυλακή. Την ίδια ώρα ο Λυκούργος παθαίνει λουμπάγκο.
Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς
Επεισόδιο 121
Δείτε επίσης: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρόταση γάμου του Μιλτιάδη στην Βασιλική
Ο Κουράκος ανακρίνει επίμονα την Κούλα για τους αμφορείς που βρέθηκαν στην κατοχή της: «Λέγε, ποιος σου έδωσε εντολή να μεταφέρεις τα αρχαία που βρέθηκαν στη βαλίτσα σου», της λέει, αλλά εκείνη επιμένει: «Αστυνόμε στ’ ορκίζομαι δεν είχα ιδέα. Η βαλίτσα δεν είναι δική μου», του λέει έντρομη. Ωστόσο, ούτε ο Λουκάς αναλαμβάνει την ευθύνη, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν και οι δύο στον ανακριτή.
Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης και η Αμαλία είναι αναστατωμένοι: «Αν μας δώσει χαθήκαμε», λέει η Αμαλία και ο Δημοσθένης την καθησυχάζει: «Αυτό δεν πρόκειται να γίνει, θα το φροντίσω εγώ», της λέει και οι δύο προσπαθούν με κάθε τρόπο να καλύψουν τα ίχνη τους. Στο μεταξύ, η σύλληψη της Κούλας γίνεται γνωστή στο χωριό και όλοι είναι αναστατωμένοι, ενώ κανείς δεν πιστεύει στην ενοχή της. Την ίδια στιγμή, ο Λυκούργος έχει κάνει κατάληψη στο σαλόνι του Ανδρέα, καθώς το λουμπάγκο του επιμένει και η γκρίνια δεν αργεί να ξεσπάσει. Η Ισμήνη μαθαίνει τι συμβαίνει και στέλνει τον Κωνσταντίνο στην Αθήνα: «Σε παρακαλώ, εγώ δεν μπορώ να φύγω. Πήγαινε να βοηθήσεις την κατάσταση και να το φέρεις πίσω, πριν προλάβει να τρελάνει τον ξένο άνθρωπο», του λέει.
Η Ιουλία μετά από την παράκληση της Αριάδνης τής επιτρέπει να πηγαίνει να βλέπει τον αδελφό της: «Αυτό δεν μπορώ να στο απαγορεύσω, αλλά με μία προϋπόθεση. Δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι του εδώ ο Κουράκος», της λέει, και η Αριάδνη το δέχεται. Εντωμεταξύ, ο Στάθης έχει κερδίσει κάποια χρήματα στα χαρτιά και επιστρέφει ένα μέρος από τα δανεικά στη Χάιδω, ενώ ο Μιχάλης βάζει… πάγο στη Νάνσυ: «Σε βλέπω μόνο σαν φίλη», της λέει. Την ίδια ώρα, η Αφροδίτη ειδοποιεί τη Μαρίνα: «Μου ήρθαν τα χαρτιά για την ειδικότητα στην καρδιολογία στην Αθήνα. Μαρίνα μου πρέπει να φύγω το συντομότερο», της λέει με βαριά καρδιά. Παράλληλα, ο Βαγιάκος μεταφέρει ένα μήνυμα του Δημοσθένη στον Λουκά και τον απειλεί: «Αν τολμήσεις να ανοίξεις το στόμα σου και δώσεις τον Δημοσθένη, θα βρεθείς την ίδια στιγμή νεκρός», του λέει.


">
">
">
">
">
">
">