Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου φροντίζουν όταν δεν βρίσκονται στο πλατό του STAR να περνούν χρόνο με την κόρη τους, Μελίτα, η οποία πλέον έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα και ακολουθεί τους γονείς της σε όλες τις δραστηριότητές τους και τα ταξίδια τους. Έτσι λοιπόν και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση, καθώς η αγαπημένη οικογένεια επέλεξε να υποδεχτεί την άνοιξη στα χιόνια!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι παρουσιαστών με την πρώτη ευκαιρία φροντίζει να πηγαίνει εκδρομές και ταξίδια μακριά από την πολυάσχολη καθημερινότητά τους, και φυσικά, πάντα μαζί τους είναι ο καρπός του έρωτα τους, η κόρη τους. Μάλιστα, στις αρχές του έτους είχαν πραγματοποιήσει ένα ταξίδι “ζωής”, καθώς επισκέφτηκαν το Παρίσι, ενώ η μικρή Μελίτα ξετρελάθηκε στη Disneyland – δείτε εδώ φωτογραφίες.

Πως περνάει η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Η Ελένη Χατζίδου λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί τις όμορφες οικογενειακές στιγμές με το κοινό της, και έτσι αποφάσισε σήμερα, Κυριακή 2 Μαρτίου να μοιραστεί κοινές φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με φωτογραφία από τους χιονάνθρωπους που έφτιαξαν με το χιόνι.

Μάλιστα, στη λεζάντα έστειλε ένα πολύ όμορφο μήνυμα για τον νέο μήνα γεμάτο αισιοδοξία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλό μήνα! ❄️✨ Να έχουμε δύναμη, ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ας ελπίζουμε και ας προσπαθούμε για έναν καλύτερο κόσμο…🤍».

Το μυστικό της επιτυχίας τους

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πέρα από ένα επιτυχημένο δίδυμο ως συνεργάτες στην εκπομπή Breakfast at Star αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ιδιαίτερα από τότε που έφεραν στην ζωή τον καρπό του έρωτα τους, την κόρη τους, της οποίας της έχουν τρελή αδυναμία.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο πλατό του σταρ

Μάλιστα, οι δυο τους συχνά αναφέρονται ο ένας στον άλλον με τεράστιο θαυμασμό και σεβασμό και δεν κρύβουν πόσο ερωτευμένοι είναι ακόμα και μπροστά στις κάμερες – δείτε εδώ τα φιλιά τους μπροστά στη κάμερα του STAR για του Αγίου Βαλεντίνου -. Μάλιστα, στην τελευταία τους κοινή συνέντευξη, είχαν μιλήσει για τη γνωριμία τους, με τον Ετεοκλή Παύλου να λέει: «Η Ελένη όταν την είδα, η αλήθεια ήταν, ότι ήμουν ένα φτωχό παιδί, ανάπηρο, με ένα χρέος μέχρι το λαιμό».

Η παρουσιάστρια τότε, είπε: «Εγώ είδα έναν κούκλο, γυμνασμένο, πανέξυπνο, ένα φωτεινό πλάσμα που παιδιά όταν πλησίασε ο ένας τον άλλον ένιωσα μια αύρα, δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω, και όταν μου έλεγε ο κόσμος “μπράβο”, τι μπράβο; Μπράβο σε αυτόν».

Με τον παρουσιαστή να απαντά: «Είναι ο τρόπος που ζει και έχει καταφέρει ό,τι έχει καταφέρει, ο θαυμασμός στο σπίτι μας είναι η Ελένη, ο οποίος είναι τόσο αφοπλιστικός και δεν αφήνει κανένα περιθώριο διεκδίκησης, διεκδικεί από μόνη της» δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη.