Συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Μάνδρου στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, “Στιγμές”, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του One Channel. Η γνωστή δημοσιογράφος του MEGA, έκανε μια μίνι αναδρομή στην έως τώρα πορεία της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Τα όσα είπε η Ιωάννα Μάνδρου για την οικογένειά της

Αρχικά η Ιωάννα Μάνδρου τόνισε σχετικά με την απώλεια της μητέρας της, ότι προήλθε από ιατρικό λάθος. «Η μάνα μας έφυγε αιφνιδίως από ιατρικό λάθος, όταν ήμασταν μικρά παιδιά στο σχολείο. Δεν ήταν άρρωστη, ήταν 43 ετών. Μεγαλώσαμε με τον πατέρα μας», είπε σχετικά για να συμπληρώσει: «Ήταν αγρότης, άγιος άνθρωπος, του οφείλουμε πάρα πολλά. Δεν παντρεύτηκε ξανά ποτέ παρά τη μεγάλη πίεση που του ασκήθηκε. Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ ευαίσθητος, τον ευγνωμονούμε με την αδερφή μου για όσα μας προσέφερε συναισθηματικά».

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Μάνδρου: Η ενόχληση για την Κανδύλη – «Δεν πρέπει να το λέω, αλλά…»

«Είμαστε δεμένες με την αδερφή μου…»

Στη συνέχεια η γνωστή δημοσιογράφος σημείωσε για την αδερφή της, ότι είναι πάρα πολύ δεμένες. «Περάσαμε με την αδερφή μου στη Νομική Αθηνών, εκείνη είναι συμβολαιογράφος. Παρά το γεγονός ότι έχουμε διαφορετικές πορείες ζωής, είμαστε πολύ δεμένες και μιλάμε κάθε μέρα όλο τον χρόνο 30-40 φορές την ημέρα. Έχουμε ανιδιοτελή σχέση», τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Η αδερφή μου είχε θέση στην ΚΝΕ, μετά περάσαμε και στο Κομμουνιστικό Κόμμα, όπου μείναμε για πολλά χρόνια. Έχω ψηφίσει όλα τα κόμματα εκτός από τα ακροδεξιά, στα οποία έχω αλλεργία».

«Δεν με έχει φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση…»

Τέλος η Ιωάννα Μάνδρου έκανε ιδιαίτερη μνεία στον σύζυγό της, με τον οποίον, όπως ανέφερε, παντρεύτηκαν πολύ γρήγορα. «Ο άντρας μου είναι δικηγόρος, γνωριστήκαμε στη Γλυφάδα και παντρευτήκαμε σχετικά γρήγορα», είπε σχετικά για να καταλήξει: «Δεν με έχει φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση, είναι κύριος».