Ο Χρήστος Μάστορας συνελήφθη πριν από ένα 24ωρο, καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και βρέθηκε στο αυτόφωρο, με τις καταθέσεις των αστυνομικών να αναφέρουν πως πήγε να φύγει και τις δύο φορές που τον σταμάτησαν, ενώ τη δεύτερη φορά παραλίγο να παρασύρει και έναν από εκείνους. Βρέθηκε στο δικαστήριο, αλλά η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη 6/2 και αυτό έχει γίνει τεράστιο θέμα από την πρώτη στιγμή.
Ο ίδιος έχει δεχθεί τεράστια κατακραυγή στα social media, ενώ στα πάνελ εκπομπών μιλούν διάφοροι ειδικοί για την υπόθεση, αναλύοντας τι ακριβώς συνέβη και ποιες είναι οι ποινές που μπορεί να λάβει ο τραγουδιστής μετά από όσα συνέβησαν. Ο Σταύρος Μπαλάσκας, μάλιστα, έδωσε όλες τις απαντήσεις στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega το πρωί της Τρίτης 4/2.
Οι δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα για την υπόθεση του Χρήστου Μάστορα
«Κατά τη φυγή του υπήρχε αστυνομικός, με φακό, ένστολος, που του έκανε νόημα να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα, πέρασε ξυστά από τον αστυνομικό. Θα μπορούσε να τον είχε παρασύρει, αλλά το ότι πήγε να τον χτυπήσει είναι πολύ βαρύ να το λέμε. Το περιστατικό έγινε λίγο πιο κάτω από την Ομόνοια. Κάθε βράδυ, ιδιαίτερα αυτές τις νύχτες, έχει πολλά μπλόκα σε όλη την Αθήνα, όχι μόνο εκεί.
Του έκαναν νόημα, σταμάτησε, μπήκε στην ουρά να ελεγχθεί, άρχισαν να ελέγχουν τον μπροστινό του, κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι την “έβαψε”, ότι “τελείωσα και είμαι και ο Μάστορας”. Παίρνει όλο το τιμόνι αριστερά, πάτησε γκάζι και την έκανε. Έκανε κάποιες βόλτες πανικόβλητος, που αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο, γιατί όταν έχεις πανικό και δεν έχεις ορθολογική σκέψη και είσαι και πιωμένος, μπορεί να πατήσεις κανέναν χριστιανό.
Ζήτησε συγγνώμη. Και η συμπεριφορά του να πούμε, από τη στιγμή που συνελήφθη – γιατί πήγε με χειροπέδες – απέναντι στους αστυνομικούς, δεν ήταν αλήτικη. Ήταν κόσμια. Ήταν ντίρλα όμως! Ο νομοθέτης σε βάζει μεθυσμένο πολύ για να πας αυτόφωρο στο 0,60 κι εκείνος ήταν 0,83. Μπορεί να φάει και ένα χρόνο φυλακή, αφαίρεση διπλώματος κλπ. Το αυτοκίνητο είναι στην τροχαία. Θα γίνει αίτημα για κατάσχεση για το όχημα. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Έχει φύγει από την αστυνομία…», είπε χαρακτηριστικά – δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε και απολογήθηκε.


">
">
">
">
">
">
">