Ο Πανίκος Πιλάλης χθες Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, είχε τα γενέθλιά του και οι συνεργάτες του τού έκαναν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Την ώρα του γυρίσματος για τα νέα επεισόδια της σειράς στην οποία συμμετέχει, του ευχήθηκαν με μία μεγάλη τούρτα να είναι πολύχρονος.
Υπενθυμίζουμε ότι γνωρίσαμε τον ηθοποιό μέσα από την συμμετοχή του στη Γη της Ελιάς, την σειρά του MEGA, η οποία έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Πανίκος Πιλάλης υποδύεται τον χαρακτήρα του Αποστόλη Καλογεράκου από τη Μάνη, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του μετά το διαζύγιό τους.
Δείτε επίσης: Αποχωρεί από τη “Γη της ελιάς” ο Νίκος Γαλανός – Αποκλειστικό
Οι αναρτήσεις που έκανε ο Πανίκος Πιλάλης για τα γενέθλιά του
Μέσα από τις αναρτήσεις που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πανίκος Πιλάλης μας έδωσε μία γεύση από το πως πέρασε την γιορτινή αυτή μέρα. Τα γενέθλια του ηθοποιού τον βρήκαν μέσα στο στούντιο να τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων της σειράς.
Δείτε εδώ το βίντεο:
Αργότερα βέβαια, γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή για εκείνον ημέρα μαζί με την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ από τις αναρτήσεις του, βλέπουμε φωτογραφίες μαζί τους, ένα σπάνιο υλικό, καθώς ο ίδιος αποφεύγει να δημοσιεύει στιγμιότυπα με τους δικούς του.
Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος Πανίκου Πιλάλη, Ελένη και η κόρη του, Ειρήνη δημοσίευσαν άγνωστες φωτογραφίες μαζί του, στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της οικογένειας τα οποία δεν έχουμε δει άλλη φορά.


Γιατί αποχωρούν οι ηθοποιοί του σήριαλ Η Γη της Ελιάς
Σύμφωνα με τη Ρενέ Σαραντινού…
Ανήσυχος και αγχωμένος είναι τις τελευταίες ημέρες ο Ανδρέας Γεωργίου, καθώς, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αρκετοί από τους ηθοποιούς, με πρωταγωνιστικούς ρόλους στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Η γη της Ελιάς”, έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν από το σήριαλ, καθώς οι ρόλοι τους έχουν αρχίσει και “βαραίνουν”.
Σύμφωνα με πληροφορίες η σειρά του MEGA, η οποία προβάλλεται για 4η σεζόν, για ορισμένα πρόσωπα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της καθώς, οι ήρωες που έχουν κληθεί να ερμηνεύσουν, έχουν “κουραστεί”. Λαμβάνοντας υπόψιν, ότι όσο μεγάλη επιτυχία και αν κάνει, υπάρχουν πολλές δεσμεύσεις, η κούραση είναι μεγάλη, καθώς οι συχνές μετακινήσεις από την Αθήνα στην Κύπρο και πάλι πίσω στην Αθήνα, είναι κάτι που αφενός κουράζει, αφετέρου, δεσμεύει τους ηθοποιούς μόνο στη συγκεκριμένη δουλειά, αφού δεν τους αφήνει χρόνο για το θέατρο.
Πρόσφατα, αναφέρθηκε στην αποχώρησή της, η Δώρα Χρυσικού (δείτε εδώ το βίντεο της ανακοίνωσής της) η οποία μεταξύ άλλων είπε και κάποια από τα ονόματα, τα οποία έχουν γνωστοποιήσει την επιθυμία τους στην παραγωγή, να αποχωρήσουν, οπότε και να δημιουργηθεί άμεσα ιστορία για εκείνους, μέσα στο σενάριο, που να τους απομακρύνει με κάποιο τρόπο. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Τάσο Ιορδανίδη, στην Αντιγόνη Νεοφύτου και στο Βασίλη Μίχα. Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα, ενώ έχουν ζητήσει να αποχωρήσουν ακόμα 4 ηθοποιοί, των οποίων η αποχώρηση ακόμα εξετάζεται, καθώς οι ιστορίες δεν μπορούν να αλλάξουν με τόσο γρήγορο ρυθμό, οπότε και δεν έχουν δίνει δεκτές οι προτάσεις τους.
Γη της ελιάς: Και η ιστορία επαναλαμβάνεται!

Το ίδιο είχε συμβεί και παλαιότερα με τη αποχώρηση τριών ηθοποιών, της Αφροδίτης Λιάντου, του Αλέξανδρου Σκουρλέτη και της Ιφιγένειας Πιερίδου. Μπορεί η επιτυχημένη σειρά, σύμφωνα με πληροφορίες, να συνεχίσει και 5η σεζόν την πορεία της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι ηθοποιοί θα εξακολουθήσουν στους ίδιους ρόλους. Οι λόγοι, λίγο ως πολύ είναι κοινοί για όλους.
Ο ηθοποιός θέλει να πάει παρακάτω, να κάνει κι άλλα καινούργια πράγματα, ειδικά όταν πρόκειται για νέους ανθρώπους. Αυτό φαίνεται πως δεν έχει αρέσει καθόλου στον Ανδρέα Γεωργίου, που είναι ο δημιουργός της σειράς, ενώ τον έχει αγχώσει ιδιαίτερα, γιατί καλείται όχι μόνο να βρει άλλους ηθοποιούς, αλλά και να επινοήσει νέους ρόλους και χαρακτήρες, που να εμπλέκονται και να δένουν αρμονικά με τους παλαιότερους ήρωες της σειράς.
Μάλιστα εξετάζεται και η πιθανότητα να δούμε και τον Ανδρέα Γεωργίου σε ρόλο από την νέα σεζόν.


">
">
">
">
">
">
">