Ο Ηλίας Βρεττός μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου εμφανίζονταν στο νυχτερινό κέντρο Buddha live club και αργότερα στο σχήμα τους προστέθηκε και η Κατερίνα Στανίση, κάτι που ο τραγουδιστής δεν είδε με καλό μάτι. Αυτό συνέβη διότι ο Βρεττός είχε στο μυαλό του περισσότερο να μεταφέρει στον συγκεκριμένο χώρο την ατμόσφαιρα ενός club, παρά την εικόνα ενός καθαρόαιμου νυχτερινού μαγαζιού.
Όπως πρώτο το youweekly.gr σάς αποκάλυψε, ο Ηλίας Βρεττός αποχώρησε από το σχήμα καθώς ήρθε σε ρήξη με την επιχείρηση. Λίγες ώρες μετά, αποχώρησε και η Κέλλυ Κελεκίδου.
Γιατί αποχώρησε η Κέλλυ Κελεκίδου και ποιοι θα αναλάβουν τις θέσεις των δύο καλλιτεχνών
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Buongiorno, η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα μετά τον Ηλία Βρεττό, επειδή θεώρησε σωστό να μην συνεχίσει μιας και ξεκίνησαν μαζί από δυναμικό ντουέτο τις εμφανίσεις τους στο εν λόγω μαγαζί. Από συναδελφική λοιπόν αλληλεγγύη, η Κέλλυ Κελεκίδου αποφάσισε να αφήσει να ακουλουθήσει το παράδειγμα του Ηλία Βρεττού ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια δεν έχει έρθει σε ρήξη με την επιχείρηση ούτε με την Κατερίνα Στανίση.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, την θέση των δύο καλλιτεχνών που αποχώρησαν θα αναλάβουν ο Πάνος Καλίδης και η Φαίη Ρουμπίνη, ενώ η Κατερίνα Στανίση θα γίνει η βασική τραγουδίστρια.
Τι μας είπε η επιχείρηση
Σύμφωνα με την Τζώρτζια Συρίχα…
Πάνω που η επιχείρηση του νυχτερινού μαγαζιού πήρε κάποιες ανάσες οικονομικές και μετά τις γιορτές ανανεώθηκε το πελατολόγιο που ερχόταν να δει την Κατερίνα Στανίση, άρχισαν και οι μεγάλες γκρίνιες – όπως μας είπαν – από την πλευρά του Ηλία Βρεττού που δεν είδε με καλό μάτι την προσθήκη αυτή, καθώς στο μυαλό του είχε περισσότερο να μεταφέρει στον συγκεκριμένο χώρο την ατμόσφαιρα ενός club, παρά την εικόνα ενός καθαρόαιμου νυχτερινού μαγαζιού. Έτσι άρχισαν και οι πρώτες αντιδράσεις, που έφεραν έντονες διαφωνίες με την επιχείρηση.

Το περασμένο Σάββατο, το μαγαζί παρέμεινε κλειστό λόγω διαφωνίας του καλλιτέχνη με τον επιχειρηματία, που έκανε τα αδύνατα δυνατά να τον κρατήσει, αλλά ο Ηλίας Βρεττός ήταν ανένδοτος όπως μας μετέφεραν να συνεχίσει και θεώρησε ότι ήταν καλύτερο για εκείνον καλλιτεχνικά να αποχωρήσει από το σχήμα.
Η Κατερίνα Στανίση παραμένει στο μαγαζί της Λεωφόρου Συγγρού, άγνωστο τι θα αποφασίσει και αν θα παραμείνει και η Κέλλυ Κελεκίδου, πάντως από αρχές Φεβρουαρίου, η διεύθυνση θα ανανεώσει το πρόγραμμά της, προσθέτοντας και άλλους καλλιτέχνες. Όσο για την επιχείρηση που επικοινωνήσαμε μαζί της για να μας πει περισσότερες πληροφορίες για την αποχώρηση του Ηλία Βρεττού, η απάντησή της ήταν “ουδέν σχόλιο”! Στις νέες αφίσες για την διαφήμιση του μαγαζιού απουσιάζει ο Ηλίας Βρεττός και επανερχόμαστε και με άλλες λεπτομέρειες άμεσα…


">
">
">
">
">
">
">