Το κανάλι του Φαλήρου έχει πλέον νέα διοίκηση και αυτό έχει φέρει πλέον αλλαγές στην συνεργασία του με την εταιρία πάραγωγής Acun Medya. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο αναμένεται να διακοπεί η συνεργασία τους για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού σε λίγο καιρό αναμένεται να κλείσουν τον κύκλο τους και δύο project – «ναυαρχίδες» για τον ΣΚΑΪ, που δεν είναι άλλες άλλα από το The Voice, το οποίο ολοκληρώνεται στις 19 Ιανουαρίου, αλλά και το Survivor.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Breakfast@star, πολλά από τα ριάλιτι που φιλοξένησε ο σταθμός δεν έφεραν τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης και αυτό σε συνδυασμό με την νέα διοίκηση φέρνει το αποτέλεσμα της διακοπής της συνεργασίας του προς το παρόν.
Όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ για την συνεργασία ΣΚΑΪ και Acun Medya
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ ωστόσο, υπάρχει ένα νέο τηλεπαιχνίδι το οποίο θα φέρει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ο ΣΚΑΪ. Το συγκεκριμένο θα γίνει σε παραγωγή της Acun Medya, το πρόβλημα όμως είναι πως αυτή τη φορά τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται στην Ολλανδία και όχι στην Τουρκία όπως συνέβαινε με τα υπόλοιπα project τους μέχρι στιγμής.
Το “Floor” αναμένεται να παρουσιαστεί προς το τέλος του Μαΐου, όνως τίποτα δεν είναι σίγουρο αφού ανασταλτικός παράγωγοντας στη διεξαγωγή των γυρισμάτων είναι η έλειψη του στούντιο προς στιγμής γι΄αυτό και γίντεια λόγος για «μεγάλο διάλλειμα συνεργασίας» ανάμεσα σε ΣΚΑΪ και Acun Medya.
Σχετικά με αυτό το νέο τηλεπαιχνίδι, υπάρχουν τρεις προτάσεις για την παρουσίασή του, καθώς μάλιστα τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται στο εξωτερικό και χρειάζεται η ευχέρια της μετακίνησης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιανός – δείτε εδώ το τηλεοπτικό ρεπορτάζ μας για το μέλλον του στον σταθμό – ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Χρήστος Φερεντίνος είναι τα τρία πρόσωπα «κλειδιά» για τον ρόλο του παρουσιαστή. Οι δύο πρώτοι έχουν υποχρεώσεις στην χώρα, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης μένει με άδεια χέρια» με το τέλος του Voice.
Βέβαια, υπάρχουν και δύο συνεργασίες που ο ΣΚΑΪ δεν θέλει να χάσει, επομένως θα κληθεί να συζητήσει μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Μάρκο Σεφερλή το ή τα νέα project που θα αναλάβει ο καθένας.


">
">
">
">
">
">
">