Ο Τάσος Ιορδανίδης, σήμερα, Τρίτη 05/10, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, μίλησε σχετικά με την σχέση του με την συνεργάτιδα του, Ζωή Κορνάκη.
Υπενθυμίζουμε ότι, ο ηθοποιός φέτος βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, «Καλημέρα είπαμε;». Ο ίδιος αποφάσισε ότι, μαζί με το θέατρο να δοκιμάσει την τηλεόραση, όπως έχει αποκαλύψει, είναι κάτι που απολαμβάνει. Μάλιστα, η αλλαγή αυτή από την υποκριτική στην παρουσίαση έχει προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις στον χώρο της τηλεόρασης.
Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός είχε σχολίασει τον νέο ρόλο του ηθοποιού, και είχε πει: «Δεν μου αρέσει να βλέπω ηθοποιούς να παρουσιάζουν εκπομπές». Σε αυτά τα λόγια ο Τάσος Ιορδανίδης είχε απαντήσει ότι ο κάθε ένας μπορεί να έχει την άποψη του και το σέβεται (δείτε εδώ αναλυτικά την απάντηση του).
Όσο για την σχέση του με την νέα του συνεργάτιδα, την Ζωή Κρονάκη, σε παλαιότερη δήλωση του έχει αναφέρει ότι είναι πολύ κοντά και είχε δηλώσει: «Νιώθω και αισθάνομαι πολύ όμορφα και περνάω πολύ ωράια στην εκπομπή. Νιώθω σαν οικογένεια. Η Ζωή είναι σαν μαμα. Περνάμε πολύ καλά. Δεν έχω κάποιο άγχος για τα νούμερα».
Τι είπε ο Τάσος Ιρδανίδης για τη Ζωή Κρονάκη
Σήμερα λοιπόν, ο Τάσος Ιορδανίδης απάντησε στα παραπάνω λόγια του, και είπε στην εκπομπή: «Καταλαβαίνετε με ποια έννοια είχα πει τη Ζωή Κρονάκη “μαμά μου”. Έχουμε συγγενική σχέση. Χαίρομαι που βρίσκομαι δίπλα της. Παρακολουθώ την τηλεθέαση πριν καν μπω στην τηλεόραση. Είμαι νουμεράκιας και ελπίζω όχι νούμερο. Τα παρακολουθούσα πριν μπω καν στην μυθοπλασία»


">
">
">
">
">
">
">