Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «I Love ΣουΚού» με την Μπέττυ Μαγγίρα. Ο πρωταγωνιστής μίλησε για όλες τις ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις που βιώνει αυτό το διάστημα, καθώς και για την κόρη που απέκτησε πρόσφατα με την Αγοραστή Αρβανίτη.

«Είναι σαν να έχει γυρίσει μία καινούρια σελίδα, ένα κεφάλαιο τρομερό, που ακόμα είμαι στην αρχή του. Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε για την εγκυμοσύνη άρχισε να αλλάζει αυτό, το βίωσα και το βιώνω καθημερινά. Απλώς δεν μπορώ να το εξηγήσω, ούτε καταλάβαινα όταν μου το έλεγαν κάποιοι φίλοι μου που γίνονται πατεράδες. Πρέπει να το βιώσεις, μόνο τότε θα το καταλάβεις. Στη γέννα ήμουν μέχρι σχεδόν το τέλος, ήταν μία καταπληκτική εμπειρία, αυτές οι μοναδικές στιγμές δεν εξηγούνται», δήλωσε για το ευχάριστο κεφάλαιο στη ζωή του, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Δείτε επίσης: Πατέρας για πρώτη φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης – Η πρώτη φωτογραφία της κορούλας του

Η αντίδραση του Θανάση Τσαλταμπάση σε ερώτηση

Αμέσως μετά, ωστόσο, η Μπέττυ Μαγγίρα τον ρώτησε για την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο, σε θέση καλλιτεχνικού διευθυντή. Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του, και κλήθηκε να απαντήσει, αν πιστεύει πως το κοινό θα τον αποδεχτεί ξανά. Σε εκείνο το σημείο, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο ότι βρέθηκε σε αμηχανία, γι’ αυτό και δεν απάντησε ξεκάθαρα.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτό το θέμα. Δεν ξέρω, γιατί είναι και αρκετά ειδικό και δεν θέλω να μπω σε κάτι τόσο ειδικό. Γενικότερα όμως, βλέπουμε πολλές φορές ότι ο κόσμος, η κοινωνία κάτι που δεν δεχόταν, το ξαναδέχεται… Κάτι που το δεχόταν, δεν το δέχεται… Υπάρχει αυτό το πακέτο. Συγκεκριμένα, δεν θα ήθελα κιόλας να μιλήσω, αλλά δεν είμαι και σίγουρος για την απάντησή μου».