Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα Τρίτη 16/1 στην σειρά, Το Ναυάγιο του MEGA. O Βασίλης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Στέλλα, ενώ από την άλλη κρύβουν από την Ειρήνη την ασθένεια του πατέρα της. Από την άλλη ο Γιώργης παρηγορεί την Αλίκη μετά τον σκληρό βιασμό της από τον Παντελίδη
Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο
Επεισόδιο 45
Ο Βασίλης ομολογεί στη Στέλλα τα αισθήματα που τρέφει για εκείνη, αλλά η Στέλλα δεν αντιδρά με τον τρόπο που φανταζόταν. «Αισθάνομαι κοντά σου με έναν τρόπο. Μου δίνεις κουράγιο και είσαι ο λόγος που έχω αφήσει πίσω μου το τραγικό ναυάγιο και όσα έζησα», της ομολογεί. Η Στέλλα του λέει πως τον βλέπει φιλικά και πως ακόμα δεν έχει βάλει στην άκρη τα συναισθήματά της για τον Κυριάκο. Η απάντησή της δεν του αρέσει αλλά δεν είναι αποφασισμένος να τα παρατήσει.
Ο Τρύφωνας, ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα καταφέρνουν να κρύψουν από την Ειρήνη την ασθένεια του πατέρα της για λίγο ακόμα. Ο Γιώργης παρηγορεί την Αλίκη μετά τον σκληρό βιασμό της από τον Παντελίδη, αλλά εκείνη αντιδρά αναπάντεχα. Ο Αγγελος δένεται ακόμα περισσότερο με τη Βάσω, ενώ ο Δημήτρης κατηγορεί τη Μαρία ότι τον απατούσε με τον Βλάσση. Της ζητά εξηγήσεις, αλλά επεμβαίνει ο Βλάσσης, που ζητά κι αυτός με τη σειρά του εξηγήσεις. Η Ειρήνη φαίνεται αποφασισμένη να ακούσει την καρδιά της και να απορρίψει την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη όταν ανακαλύπτει σοκαρισμένη κάτι που θα ανατρέψει τις ισορροπίες μέσα της.
Δείτε επίσης: «Ένα ασθενοφόρο, βοήθεια» – Ο Πέτρος τα “χάνει” βλέποντας την Ειρήνη να καταρρέει στα χέρια του
Τι θα δούμε στο επεισόδιο 46
Το σχέδιο του Ιπποκράτη δουλεύει και η Ειρήνη γίνεται ευάλωτη, καθώς μαθαίνει για την ασθένεια του πατέρα της. Ο Πέτρος από την άλλη, δεν μπορεί να σταματήσει να τη σκέφτεται. Παράλληλα, η Λίνα αποφασίζει να πει επιτέλους στον πατέρα της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Τα χτυπήματα πέφτουν βροχή πάνω στον Δημήτρη, που έχει πια πειστεί ότι η Μαρία τον απατούσε με τον Βλάσση και αντιδρά άσχημα. «Τι είναι αυτά που λες, Μίμη; Με προσβάλλεις και το ξέρεις. Δεν σου έδωσα ποτέ το δικαίωμα να πιστέψεις ότι υπάρχει και άλλος άντρας στη ζωή μου», του λέει και τότε εκείνος της απαντά: «Τότε μάλλον η Θοδώρα είναι δικό μου παιδί και όχι του Βλάσση. Αυτό συμβαίνει Μαρία; Πες μου την αλήθεια. Μου αξίζει, δεν νομίζεις;». Η σιωπή της Μαρίας τού επιβεβαιώνει όσα είχε μέσα στο μυαλό του.
Ο Γιώργης μοιράζεται με τον Βασίλη τις ανησυχίες του για τη Στέλλα και αυτός πηγαίνει να τη βρει για να μάθει τι σχεδιάζει. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Στέλλα έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή ένα σκοτεινό σχέδιο και επικοινωνεί με τον ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο. Την ίδια στιγμή ο Πέτρος αποφασίζει να κάνει την κίνησή του με την Ειρήνη, την ώρα που αυτή δίνει επιτέλους μια απάντηση στην πρόταση γάμου του Ιπποκράτη. «Ναι, θα σε παντρευτώ. Η ζωή όπως είπες κι εσύ μας δίνει συνέχεια ευκαιρίες και πρέπει να τις αξιοποιούμε. Είναι δυνατά τα συναισθήματά μου για εσένα αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για έρωτα. Ισως με τον καιρό…», του λέει κι εκείνος της εξηγεί πως δεν χρειάζεται να βιαστεί για τίποτα.
«Ο χρόνος είναι σίγουρα με το μέρος μας. Ας μη βιάζουμε τα συναισθήματά μας. Ολα θα γίνουν με τον καιρό», τονίζει. Ωστόσο η κοπέλα, γνωρίζοντας ότι σύντομα θα χάσει τον πατέρα της, αναγκάζεται να πάρει μια ακόμα δύσκολη απόφαση. Την ίδια ώρα, η Στέλλα προσεγγίζει τον ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο και τον καλεί στο σπίτι της να μιλήσουν. Από τα λόγια της δεν μπορεί να καταλάβει τις σκοτεινές της σκέψεις. Η Αλίκη, μην αντέχοντας πλέον την κακοποίηση που δέχεται από τον Παντελίδη, αποφασίζει να του αντισταθεί και εκείνος όπως είναι φυσικό εκρήγνυται ακόμα περισσότερο.
Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα 6 νέα ζευγάρια της σειράς του Mega


">
">
">
">
">
">
">