Τρία χρόνια μετά την αποχώρηση του από το OPENtv, που ήταν επεισοδιακή καθώς το κανάλι τον τρέχει στα δικαστήρια, ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην Παιανία. Μπορεί ο τηλεοπτικός σταθμός να τον πηγαίνει δικαστικά, καθώς έφυγε και πήρε μεταγραφή στον ΣΚΑΙ, χωρίς να έχει λήξει το συμβόλαιο του, όμως είπαν να κάνουν ένα… μικρό βήμα πίσω.
Σε ποια εκπομπή του OPEN πάει ο Μουτσινάς
Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Το γύρισμα είχε γίνει πολύ πριν την συνέντευξη της Άννας Βίσσης, ωστόσο, είχαν ¨παγώσει¨ την διαδικασία για να βγει στον αέρα.
Μπορεί αρχικά το OPENtv να είχε δώσει την έγκρισή του και η εκπομπή γυρίστηκε, όμως υπήρξαν δεύτερες σκέψεις, εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης των δύο πλευρών και για αυτό άργησε να προβληθεί.
Η Αννίτα Πάνια ξεκίνησε να πιέζει το κανάλι κι έτσι μετά από ένα ενάμιση μήνα που γυρίστηκε η συνέντευξη είναι έτοιμη να βγει αέρα.
Η αποκάλυψη για το “αμαρτωλό” βράδυ του Μουτσινά στην Κύθνο
Καλεσμένος στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια, Δυνατά, –που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές μέρες– ήταν το βράδυ της Παρασκευής (30/10) ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής έκανε αρκετά ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την ζωή του.
«Είμαι πολύ του σπιτιού. Κι επίσης Σαμοθράκη θα πηγαίνω για πάντα. Πήγα το καλοκαίρι και έπαθα τον έρωτα της ζωής μου, θα πηγαίνω συνέχεια.
Έχω κάνει και τη ψυχοθεραπεία, αλλά η αυτοβελτίωση είναι ένα άλλο κομμάτι. Το αγαπώ πάρα πολύ. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ».
Για την διαφορά ανάμεσα στην εκπομπή του και το θέατρο: «Για μένα είναι ακριβώς το ίδιο. ο αντιμετωπίζω λες και παίζω θέατρο. Τι εννοώ; Δεν παίζω έναν ρόλο αλλά κοιτάω στα μάτια τους τεχνικούς, κάπως τους μιλάω, απαντάμε. Σαν να παίζω θέατρο».
Επειδή ο Κωστής Μαραβέγιας είναι πολύ καλός του φίλος και γνωρίζει πολλά για αυτόν, έβαλε φίλους του παρουσιαστή να ρωτήσουν διάφορα πράγματα, αντί για εκείνος.
Η Ζέτα Μακρυπούλια του ζήτησε να θυμηθεί την στιγμή που… της έκαψε τα μαλλιά.:«Αντί για 20 λεπτά άφησα τη βαφή γύρω στα 45 λεπτά» είπε ο Νίκος ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου του ζήτησε να πει ποια είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική του γκάφα: «Τις προάλλες είπα τη Φαίη Σκορδά Έφη Θώδη».
Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη του ζήτησε να περιγράψει τι έκανε ένα βράδυ του Αυγούστου του 2020 στην Κύθνο. «Αποφασίσαμε στις 8 το βράδυ να πάμε να δούμε την ανατολή του ήλιου. Πήγαμε στην παραλία, ήταν κάποιοι άνθρωποι που είχαν σκηνή εκεί και έβλεπαν κάτι τρελούς με τάπερ. Κάναμε μία βουτιά, βγήκαμε, πεθάναμε, πήραμε τα συμπράγκαλα και γυρίσαμε πίσω» δήλωσε.



">
">
">
">
">
">
">