Στο σημερινό επεισόδιο της Elif, η Χουμεϊρά παθαίνει νευρική κρίση μετά την επίθεση του Ταρίκ. Η Παρλά μιλάει μαζί της και της λέει πως πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος για το ξέσπασμα του Ταρίκ. Της ζητάει να ηρεμήσει και να συνέλθει.

Τι θα συμβεί απόψε 19/5 στην Elif

Η Βιλντάν ενημερώνει τη Ματσιντέ για το τι συνέβη με τον Ταρίκ και τη Χουμεϊρά αλλά κανείς δεν ξέρει την αιτία του τσακωμού τους.

Η Ελίφ έχει ετοιμάσει δύο βραχιόλια για τη Χουμεϊρά και το μωρό που περιμένει και πηγαίνει να της τα δώσει.

Η Χουμεϊρά ξεσπάει στην Ελίφ τα νεύρα της και η μικρή φεύγει με κλάματα, πετώντας κάτω τα βραχιόλια. Η Χουμεϊρά μετανιώνει για το πως φέρθηκε στην Ελίφ και νιώθει άσχημα. Η Ματσιντέ τηλεφωνεί στον Ταρίκ για να μάθει για ποιο λόγο τσακώθηκε με τη Χουμεϊρά αλλά εκείνος δεν απαντάει.

Η Χουμεϊρά ζητάει συγνώμη από την Ελίφ και της λέει πως λυπάται για τον τρόπο, που της φέρθηκε.

Της λέει πως αν δεν είχε ακυρώσει το πάρτι και οι καλεσμένοι έφερναν ακριβά δώρα για το μωρό, κανένα δώρο δεν θα ήταν πιο πολύτιμο από το δικό της. Η Χουμεϊρά αγκαλιάζει την Ελίφ.Ο Σαφάκ επισκέπτεται τη Ζουλιντέ για να δει πως είναι. Της ζητάει να συναντηθούν την επόμενη μέρα και εκείνη δέχεται. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά μαθαίνουν από τη Ματσιντέ και την Ελίφ αντίστοιχα τι συνέβη με τον Ταρίκ και τη Χουμεϊρά.

Η Σουρεγιά καταλαβαίνει πως ο καυγάς ήταν εξαιτίας της νέας σειράς παιδικών παπουτσιών. Και ο Κερέμ ξέρει τον λόγο και σκέφτεται να ακυρώσει τα νέα του επαγγελματικά σχέδια για το χατίρι της αδελφής του.Ο Ταρίκ επισκέπτεται σε άθλια κατάσταση τη Ράνα. Η Ράνα χαίρεται που το σχέδιο της είχε αποτέλεσμα και όταν ο Ταρίκ κοιμάται στον καναπέ της, εκείνη ρίχνει στο σακάκι της λίγο από άρωμά της. Διαβάστε εδώ τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο!

Ακολουθεί χωρισμός στην Elif

Ο Σαφάκ, μετά την ερωτική εξομολόγηση που έκανε στη Ζουλιντέ και την αποκάλυψη της κοπέλας για τα δικά της συναισθήματα για εκείνον, έχει αρχίσει να προσέχει περισσότερο την εμφάνισή του. Κάτι που προκαλεί εντύπωση στη Λεμάν, η οποία δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει στον γιο της.

Από την άλλη η Αλέβ, που της αρέσει σαν άντρας ο Σαφάκ, προσπαθεί να με τον δικό της τρόπο να μάθει αν υπάρχει κάποια γυναίκα στη ζωή του και έτσι βάζει υποψίες στη Λεμάν πως ίσως ο γιος της έχει κάποια σχέση. «Δεν ξέρω τι έχει πάθει ο γιος μου τελευταία και έχει τέτοιο άγχος για το τι θα φορέσει», σχολιάζει η Λεμάν και η Αλέβ της λέει: «Ισως έχει κάποια γυναίκα στη ζωή του! Αν μου λέτε ότι προσέχει τόσο την εμφάνισή του, είναι χαμένος στις σκέψεις του και θέλει να μένει μόνος του! Μήπως τον έχετε πιάσει να μιλάει κρυφά στο τηλέφωνο;», τη ρωτάει και η Λεμάν το αρνείται.

Ωστόσο δείχνει σκεπτική. Στο μεταξύ, ο Σαφάκ επισκέπτεται τη Ζουλιντέ και της ζητάει να συναντηθούν την επόμενη μέρα και εκείνη δέχεται. Την ώρα που η Ρανά θα πατήσει πάνω στον Κερέμ για να καταστρέψει τον Ταρίκ.

Ο Σαφάκ περιμένει τη Ζουλιντέ στην παραλία κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια, ενώ και η Ζουλιντέ ενθουσιασμένη ξεκινάει να πάει να τον βρει, όταν στον δρόμο της εμφανίζεται η Λεμάν με άγριες διαθέσεις. «Ζουλιντέ, πού πας έτσι βιαστική; Εχεις κάποιο ραντεβού; Εγώ πάντως στη θέση σου θα απέφευγα να βιαστώ να πάω εκεί που είναι να πας», της λέει με νόημα και η κοπέλα την κοιτάζει χωρίς να μπορεί να καταλάβει.

«Είσαι έξυπνη κοπέλα κι εγώ είμαι μια έξυπνη γυναίκα! Αν ψάχνεις κάποιον να παντρευτείς και να του φορτώσεις το παιδί σου, αυτός δεν είναι ο γιος μου! Κάτσε και σκέψου καθαρά πόσο θα τον περιορίσεις στη ζωή του με το να είστε μαζί! Εγώ δεν θα επιτρέψω ποτέ να συμβεί αυτό, το κατάλαβες;», της ξεκαθαρίζει και η Ζουλιντέ νιώθει απαίσια, γνέφοντας καταφατικά το κεφάλι της.

Ο Σαφάκ ακόμα την περιμένει, αλλά εκείνη δεν εμφανίζεται. Και οι δύο νιώθουν συντετριμμένοι από την εξέλιξη αυτή, με τον καθένα να πιστεύει κάτι διαφορετικό. Την επόμενη μέρα, ο Σαφάκ περνάει από το μαγαζί και μπαίνει να μιλήσει με τη Ζουλιντέ. Εκείνη κάνει να πει κάτι, αλλά ο Σαφάκ τη διακόπτει. Της δίνει το μαντίλι με το οποίο του είχε δέσει το χέρι όταν είχε χτυπήσει και της λέει: «Αυτό σου το επιστρέφω! Ηταν λάθος ό,τι έγινε μεταξύ μας! Δεν θα σε ενοχλήσω ποτέ ξανά».

Η Ζουλιντέ πληγώνεται βαθιά και νιώθει απαίσια. Είναι απελπισμένη καθώς ξέρει πως αν του μιλήσει για την παρέμβαση της μητέρας του θα τσακωθεί μαζί της και αν το κρύψει θα τον χάσει για πάντα. Επιστρέφει σπίτι της καταρρακωμένη και δεν έχει διάθεση να κάνει τίποτα. Η Μελέκ καταλαβαίνει πως κάτι σοβαρό την απασχολεί, αλλά δεν τη ρωτάει τίποτα.