Κανονικός χαμός θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη Θέση μου μιας και η Φαίη παίρνει την απόφαση να αποκαλύψει στη Ρενάτα πως είναι έγκυος και μάλιστα, πως το παιδί που περιμένει είναι του Μάρκου.
Όσα θα δούμε σήμερα (11/3) στο Έλα στη Θέση μου
Πέμπτη 11 Μαρτίου – Επεισόδιο 125
Η Φαίη αποκαλύπτει στη Ρενάτα ότι είναι έγκυος από τον Μάρκο. Η Ρενάτα συντετριμμένη δε θέλει να ακούσει τίποτα από το Μάρκο παρά τις επίμονες προσπάθειες του.
Ο Ζούβας προσπαθεί να βρει το κατάλληλο όνομα που θα ανεβάσει το “πρεστίς” του, αλλά η Σύλβια καταλήγει ότι αυτό που χρειάζεται ο Ζούβας είναι να πάει ξανά στο σχολείο. Πώς θα αντιμετωπίσει ο Μάρκος τη Φαίη μετά από αυτό που έκανε; Ποια η αντίδραση του Βλάση όταν ανακαλύψει ο ίδιος ότι η Θάλεια έχει επαφές με τη Φαίη, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα, η Αθηνά Οικονομάκου ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της στην σειρά.
H Θάλεια από το Έλα στη θέση μου αποκαλύπτει…
Η «Θάλεια» απ’ το «Έλα στη θέση μου» αποκαλύπτεται και μιλάει για όλα! Η κρίση, το ελληνικό #metoo, αλλά και η περίοδος που έκανε restart στη ζωή της. Από δικηγόρος, δασκάλα ελληνικών για χαρτζιλίκι και πλέον ηθοποιός, η Φιόνα Γεωργιάδη έχει περάσει από πολλά στάδια και, σε backstage δηλώσεις στο You, περιγράφει αυτή την προσωπική διαδρομή και στέλνει το δικό της μήνυμα σε χιλιάδες γυναίκες.
Από τον Γιώργο Κακογιάννη
Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου
Styling: Ilias Wia
Makeup-Μαλλιά: Στέλλα Δροσουλάκη
Πώς ενσωματώθηκες στο «Έλα στη θέση μου», μία σειρά που προβάλλεται τόσα χρόνια;
Ακριβώς επειδή είναι μία σειρά που πηγαίνει τόσα χρόνια, στην ουσία μιλάμε για μία πολύ δεμένη ομάδα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί με καλοδέχτηκαν, είχαν φτιάξει ήδη τη «μαγιά», οπότε ήρθαν όλα ομαλά.
Έχεις βρεθεί σε δύσκολη οικονομική θέση;
Σίγουρα. Όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, νομίζω πως όλοι καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει κανένα εχέγγυο για τίποτα. Τότε τελείωσα τη Νομική, οπότε ήταν όλα τελείως διαφορετικά απ’ αυτό που μου είχαν περιγράψει. Δεν ακολούθησα αυτήν την πορεία, κλήθηκα να μπω εκ νέου σε κάτι διαφορετικό, οπότε και τα οικονομικά έπρεπε να τα χτίσω απ’ την αρχή. Επειδή ζούσα στο εξωτερικό, μπορώ να σου πω ότι πολλές φορές αναγκάζεσαι να κάνεις άλλες δουλειές για χαρτζιλίκι. Έκανα μαθήματα ελληνικών και δούλευα στη σχολή μου. Ευτυχώς υπάρχει μία πολύ δεμένη οικογένεια από πίσω, που ξέρω ότι στην χειρότερη περίπτωση θα είναι εκεί. Όμως όλοι θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι.
Τι έχεις να πεις στις γυναίκες που προβήκανε σε καταγγελίες για παρενόχληση;
Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα.


">
">
">
">
">
">
">