Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του εμβληματικού άνδρα της Μυκόνου, Μάκη Ζουγανέλη!

Ήταν ο ιδιοκτήτης του θρυλικού Remezzo. Διαβάστε παρακάτω…

Μακριά από την αγαπημένη του Μύκονο άφησε την τελευταία του πνοή ο Μάκης Ζουγανέλης, ένας από ανθρώπους που εκτόξευσαν το νησί των ανέμων σε άλλη στρατόσφαιρα την δεκαετία του ’60. Διαβάστε παρακάτω…

Πρόκειται για τον άνθρωπο που έστησε το μυθικό κλαμπ Remezzo στην είσοδο της χώρας απέναντι από το παλιό λιμάνι, την είσοδο του οποίου πέρασαν εκθαμβωτικές καλλονές, ενώ παρήλασε όλο το εγχώριο και διεθνές jets-set.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις σε μια Μύκονο που ούτε ο ίδιος αναγνώριζε πλέον και προτιμούσε να χαλαρώνει με φίλους του στο Άγιο Στέφανο, πίνοντας παγωμένες μπύρες.
Μαζί με την Πάολα Ζουγανέλη άνοιξαν το «Remmezzo» το 1967 και σχεδόν αμέσως αμέσως έγινε το απόλυτο κλαμπ του νησιού, εκεί όπου κατέληγαν όλοι κάποια στιγμή.

Από τα αιγυπτιακά ποτήρια απόλαυσαν το ποτό τους ο Πολ Νιούμαν, ο Γιουλ Μπρίνερ, η Σοράγια, ο Ζακ Λανγκ, ο Σταύρος Νιάρχος, ο Βασίλης Γουλανδρής, ο Τάκης Χορν και δεκάδες άλλοι.

Οι Μυκονιάτες τον αποχαιρετούν και όπως έγραψε ο Νίκος Δακτυλίδης, ιδιοκτήτης του Cavo Paradiso θα είναι «αθάνατος στις ψυχές μας ο άνθρωπος που άνοιξε δρόμο και στα χνάρια του πάτησαν άλλοι για να συνεχίσουν την παγκοσμίως διάσημη nightlife της Μυκόνου». Είχε έναν αδελφό, τον Μίμη Ζουγανέλη, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2010, μέσα στο σπίτι του στη Μύκονο.

Η κηδεία του θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αθήνα.

Kι άλλος θάνατος είχε συγκλονίσει προ ημερών τη Μύκονο! Βρέθηκε νεκρός άνδρας σε γνωστή παραλία!

Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Αυτός είναι ο νεκρός ντελιβεράς!

Συγκλονίζει η τραγωδία του 37χρονου Μιχάλη ο οποίος, βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που επέστρεφε πεζός από παραγγελία που είχε πάει στο ΙΚΑ της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 37χρονος ντελιβεράς εργαζόταν σε ένα μικρό καφέ επί της οδού Αγίου Τριάδος στην Αγία Παρασκευή εδώ και δύο χρόνια. 

Κάτοικος της περιοχής και ο ίδιος, γνώριζε καλά τα κατατόπια, χθες το μεσημέρι όμως, λίγο πριν τις 12:00, χτύπησε το τηλέφωνο του καταστήματος και ήταν μια παραγγελία για έναν καφέ στο ΙΚΑ της Αγίας Παρασκευής. Ο Μιχάλης χωρίς δεύτερη σκέψη, πήρε την παραγγελία και πεζός, την πήγε στον άνθρωπο που την παρήγγειλε.

Στον γυρισμό όμως το πιο χαμογελαστό παιδί της περιοχής, όπως μας είπαν άνθρωποι της περιοχής, αντί να πάει από το φανάρι, πήγε και πήδηξε το διάζωμα της λεωφόρου Μεσογείων, με αποτέλεσμα να παραπατήσει στο κιγκλίδωμα και να πέσει προς τον δρόμο την στιγμή που περνούσε ένα αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το σώμα του εκσφενδονίστηκε και κατέληξε σε άλλο αυτοκίνητο με τον θάνατο του να επέρχεται ακαριαία.

Τραγική σύμπτωση είναι πως την ίδια στιγμή συνάδελφοί του πραγματοποιούσαν κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας για τη θεσμοθέτηση μέτρων ασφαλείας στον κλάδο του ντελίβερι.

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με τους κάτοικους και τους επαγγελματίες της περιοχής, πως στο συγκεκριμένο σημείο γίνονται πολλά ατυχήματα λόγο της μη σωστής τοποθέτησης των φωτεινών σηματοδοτών αφού μπερδεύουν τόσο τους πεζούς όσο και τους οδηγούς των οχημάτων και θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη μελέτη από την Αρχή συγκοινωνιών.Ο άτυχος Μιχάλης ήταν ένα άτομο πάντα χαμογελαστό και εργαζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στο μικρό καφέ της Αγίας Τριάδος χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα με την επιχείρηση του.

Μάλιστα να σημειωθεί πως τις παραγγελίες τις πήγαινε με τα πόδια μιας και το μικρό καφέ που δούλευε δραστηριοποιούταν μόνο στην γειτονιά γύρω από την οδό της Αγίας Τριάδος.