Ζώδια (9-15/9): «Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα είναι αρκετά αγχώδης» - Οι δύο πιο τυχεροί σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του αστρολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ζώδια (9-15/9): «Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα είναι αρκετά αγχώδης» - Οι δύο πιο τυχεροί σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει από αύριο, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, και όσοι αναρωτιούνται εάν τα άστρα είναι με το μέρους τους, θα βρουν παρακάτω όλες τις απαντήσεις. Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί κάθε ζώδιο για όσα θα συμβούν τις επόμενες ημέρες.

Οι εβδομαδιαίες (9-15/9) προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

Κριός

Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα είναι αρκετά αγχώδης, κυρίως γύρω από θέματα εργασίας. Στο μέσο της μια σειρά από γεγονότα θα σας αναστατώσουν. Οι αντιξοότητες δεν λείπουν και κυρίως σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία οποιασδήποτε κλίμακας και μην περιμένετε την μεγαλύτερη. Ερωτικά μια πρόταση ή ένα γεγονός θα σας εξάψει ή την φαντασία ή την περιέργεια, εξαρτάται. Τα αιτήματα των άλλων αυξάνουν και εδώ χρειάζεται έξυπνη διαχείριση και συμπεριφορά.

Ταύρος

Προχωρώντας ο Σεπτέμβριος καταλήγετε σε αποφάσεις που θα σας λυτρώσουν από ταλαιπωρίες και προβλήματα κάθε είδους. Ο Άρης έχει περάσει πρόσφατα στον Καρκίνο ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις γύρω από τα αισθηματικά σας. Ακολουθήστε το ρεύμα των γεγονότων και μην πηγαίνετε ενάντια σε αυτό. Ένας άνθρωπος θα σας σταθεί και θα σας βοηθήσει πολύ σε θέματα εργασίας ή σε ένα θέμα προσωπικό. Υπερασπίστε την δουλειά σας και αποφύγετε ακόμα μια φορά τις ανοικτές αντιπαραθέσεις. Εξοπλιστείτε με τις πληροφορίες εκείνες που είναι απαραίτητες για να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Δίδυμοι

Το στενό περιβάλλον συνεχίζει να μονοπωλεί την προσοχή σας. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις αυξάνουν μαζί και οι εργασιακές. Λίγες ακόμα αντιξοότητες παρουσιάζει ο επαγγελματικός τομέας αλλά γρήγορα θα τις ξεπεράσετε. Σωτήριο στοιχείο τις μέρες που ακολουθούν θα είναι η αντίληψη, η ευελιξία και η πειθώ σας. Μην αφήσετε τίποτα να το διαχειριστούν άλλοι και πάρτε σε δύσκολες στιγμές σωτηρίες πρωτοβουλίες. Υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώριο για ελεύθερο χρόνο και για ερωτικές πανδαισίες προς το παρόν.

Δείτε επίσης: Άσχημο το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη για 6 ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα - «Τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου...»

Ζώδια Λεφάκης
Unsplash

Καρκίνος

Η εβδομάδα και τα πρακτικά της επακόλουθα θα σας αναστατώσουν αρκετά τις μέρες αυτές. Με επίκεντρο το μέσο της εβδομάδας η εργασία θα σας καταπιέσει ή θα πρέπει να αποδειχτείτε ηρωικοί στις απαιτήσεις που θα προβάλει από εσάς. Προσπαθήστε να κινηθείτε με οδηγό το ένστικτο, υπερασπιστείτε τα σημεία εκείνα που χρειάζονται την υποστήριξη σας, αλλά μην παρασύρεστε από τις πιέσεις των δικών σας, που έχει σαν αποτέλεσμα να χάνετε χρόνο από τις άλλες αναγκαίες δραστηριότητες σας.

Λέων

Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου αναστατώνει αρκετά την συναισθηματική και την υλική σας ασφάλεια. Ο παράγοντας της τύχης δεν θα λείψει αλλά η πορεία του Άρη στον Καρκίνο εγκυμονεί έκτακτους κινδύνους τους οποίους πρέπει να αποφύγετε. Το στενό περιβάλλον είναι το εύφλεκτο σημείο. Οι πιο φιλόδοξοι έχετε την ευκαιρία να καταστρώσετε τα σχέδιά σας και να καταλήξετε σε συμφέρουσες συμφωνίες με τους συνεργάτες σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα αγχωθείτε με τα οικονομικά αλλά μην βιάζεστε προς το παρόν να απογοητευτείτε.

Παρθένος

Η περίοδος των γενεθλίων σας θα επηρεάσει άμεσα τις προσωπικές σας επιδιώξεις και θα φέρει ένα κύμα γεγονότων δίνοντας έμφαση τόσο σε προσωπικές σας υποθέσεις όσο και στην αισθηματική σας ζωή. Ο Ερμής στο ζώδιό σας σημαίνει ότι πρέπει να αποδειχτείτε ισορροπιστές καταστάσεων και αρκετά καλοί διπλωμάτες. Στα ερωτικά σας παρουσιάζεστε αρκετά τυχεροί. Αποφύγετε την κριτική στην κοινωνική σας ζωή και μην κάνετε κατάχρηση της ανοχής κάποιων ανθρώπων. Προσέχετε όταν οδηγείτε και όταν διαχειρίζεστε χρήματα.

Ζυγός

Την εβδομάδα αυτή θα νιώσετε πολλές φορές αναστατωμένοι χωρίς να ξέρετε την αιτία. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων, τόσο ερωτικών, όσο και κοινωνικών. Χρειάζεται μαεστρία η κάθε περίπτωση για να παραμείνετε στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος των άλλων. Οι σκοπιμότητές σας χρειάζεται να παραμείνουν αθέατες καθώς ο Άρης από τον Καρκίνο επηρεάζει τα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, αλλά και της προβολής σας γενικότερα. Αποφύγετε περιττά έξοδα και δώστε την δέουσα προσοχή στα παιδιά!

Σκορπιός

Οι μέρες είναι έντονες και μεταρρυθμιστικές. Με τη βοήθεια του Ερμή βρίσκετε τρόπους επικοινωνίας, αλλά και προώθησης των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Ο Άρης από τον Καρκίνο ζητά να είστε προσεκτικοί και όχι ευάλωτοι στα αισθηματικά σας. Επίσης σας ζητά να ξεπεράσετε φόβους και ανασφάλειες που οφείλονται σε εμπειρίες του μακρινού παρελθόντος σας. Με λίγα λόγια γίνετε πιο τολμηροί και μην προδικάζετε ότι η κατάληξη των επιδιώξεών σας θα είναι αρνητική. Θέλει χρόνο και επαναλαμβανόμενη προσπάθεια η όποια επιτυχία!

Τοξότης

Το στενό περιβάλλον συνεχίζει να σας απασχολεί και αυτή την εβδομάδα και εσείς συχνά βρίσκεστε παγιδευμένοι σε καταστάσεις από τις οποίες δεν είναι εύκολο να απεγκλωβιστείτε. Υπάρχει αρκετή καθυστέρηση στην ανταπόκριση των άλλων προς εσάς και υπάρχει και ένα έκτακτο ζήτημα στα οικονομικά σας. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που πορεύεται με αναταραχές και αντιξοότητες τις οποίες όμως μπορείτε να αντιμετωπίσετε και να ξεπεράσετε σε μεγάλο βαθμό. Δεν θα σας λείψει η τύχη όταν τη χρειαστείτε όπως και η περιστασιακή εύνοια στα ερωτικά σας.

Αιγόκερως

Η εποχή είναι αρκετά προκλητική στον άξονα προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Το κλίμα παραμένει μεταβλητό και εσείς έχετε την υποχρέωση να αναπροσαρμόζετε συνεχώς τα σχέδια και τα προγράμματα σας. Εκείνοι που σας αφορούν δεν είναι τόσο συνεργάσιμοι όσο θα θέλατε και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει προς το παρόν. Τουλάχιστον από δικής σας πλευράς, φροντίστε να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις και μην λέτε ούτε να κάνετε τίποτα χωρίς σοβαρή σκέψη. Αποδεχτείτε το χαρακτήρα των άλλων και κατανοήστε τις προθέσεις τους.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει την δυνατότητα να δείτε σωστά αρκετά συγκεχυμένα πράγματα και να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε επιτυχώς τις δυσκολίες ή τις αντιξοότητες μέχρι να κλείσει τον κύκλο του. Ο Ερμής από τον Καρκίνο προκαλεί οικογενειακά άγχη και άλλες φορές καθυστερήσεις στα οικονομικά σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι στην επιθετικότητα κάποιου δικού σας ανθρώπου και μην δίνετε διαστάσεις σε τυχόν αντιθέσεις. Ακόμα και αν χρειαστεί να ξεπεράσετε τα όρια της υπομονής σας. Αισθηματικά ενδιαφέροντα και προβλήματα, καθώς τα μεν θα εναλλάσσονται με τα δε, θα σας απασχολούν έντονα σε καθημερινή βάση.

Ιχθείς

Ο μήνας αυτός συνεχίζει να είναι έντονος και να σας επιστρατεύει κάθε τόσο σε μια νέα επαγγελματική υποχρέωση. Πολλά από αυτά που συμβαίνουν τώρα στην προσωπική και την κοινωνική σας ζωή θα κριθούν από τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματα σας τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί. Μην βιάζεστε να επισπεύσετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, θα έρθουν από μόνες τους. Όσο και αν αρκετές φορές τα νεύρα σας, σας προδίδουν, ο καλύτερος δρόμος είναι η υπομονή με τους άλλους και η επιμονή στους στόχους σας. Υπερασπίστε τον αντικείμενο της εργασίας σας, ακόμα και όταν δεν το νιώθετε πολύ.

ΠΗΓΗ oroskopos.gr