Δύσκολο Σαββατοκύριακο για τα ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα: «Ο Ουρανός κάνει ένα τετράγωνο, που σημαίνει προσοχή στα...»

Σκούρα τα πράγματα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δύσκολες θα είναι οι επόμενες ημέρες, καθώς πέρα από τις καταιγίδες στον καιρό, συννεφιασμένη είναι και η διάθεση όσον αφορά στα 12 ζώδια. Η Λίτσα Πατέρα, μάλιστα, η οποία έκανε τις προβλέψεις της για το Σαββατοκύριακο αυτό, αναφέρει πως πρέπει όλοι να δώσουμε μεγάλη προσοχή για να μπορέσουμε να την βγάλουμε καθαροί.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για το Σαββατοκύριακο

«Ο Ερμής που είναι η επικοινωνία και είναι στο λιοντάρι και θα μπορούσαμε να χαρούμε και να διασκεδάσουμε, να δούμε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, είναι στο 27 που ο κύριος Ουρανός κάνει ένα τετράγωνο, που σημαίνει προσοχή στα παιδιά, προσοχή τι λέτε, προσοχή στις μετακινήσεις. Υπάρχουν κάποια απρόβλεπτα γεγονότα ή ειδήσεις που μπορεί να ακούσουμε. Μιλάω για όλο το Σαββατοκύριακο.

Ο Ήλιος είναι απέναντι από τον Κρόνο, που σημαίνει ότι θα ακούσουμε κάτι για ένα πρόσωπο κύρους. Μη τρέχετε, προσέχετε πως μιλάτε, προσέχετε τις κινήσεις σας για να περάσουμε καλό Σαββατοκύριακο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Άσχημο το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη για 6 ζώδια - «Τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου...»


Κριός και Ταύρος

Δίδυμος και Καρκίνος

Λέων και Παρθένος

Ζυγός και Σκορπιός

Τοξότης και Αιγόκερως

Υδροχόος και Ιχθύς