Ασάφεια και εξαπάτηση φέρνει η Νέα Σελήνη στα ζώδια: Προειδοποιεί η Λίτσα Πατέρα - «Θα προκύψουν πολλά...»

Τι θα συμβεί με Ισραήλ και Ιταλία;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Λίτσα Πατέρα μπορεί να μην είναι φέτος στο Πρωινό (δείτε το λόγο που έφυγε από την εκπομπή), ωστόσο, μεταφέρει όλες τις αστρολογικές εξελίξεις μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Σε μια λοιπόν από τις πρόσφατες αναρτήσεις της μίλησε για τη Νέα Σελήνη που ήδη επηρεάζει τα 12 ζώδια. Προειδοποίησε για ασάφεια και εξαπάτηση, ενώ σχολίασε και τα πολιτικά ζητήματα.

Τι είπε η Λίτσα Πατέρα για τη Νέα Σελήνη;

«Η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στην Παρθένο, μας ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της εργασίας, της τάξης και της δράσης. Το καλοκαίρι είναι πλέον παρελθόν, όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ο Ποσειδώνας θα δημιουργεί εξαπατήσεις και θα μας οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις και παραπληροφόρηση.

Ας δούμε περισσότερα για τη Νέα Σελήνη που μας επηρεάζει ήδη, καθώς είναι σε αντίθεση με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Δία. Θα έρθουν στο προσκήνιο νομικά θέματα, αλλά και θέματα που έχουν σχέση με την εκπαίδευση. Γενικά, το κλίμα που θα επικρατεί θα είναι αυτό της ασάφειας, της εξαπάτησης και θα προκύψουν πολλά λάθη και αδυναμίες στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα.

Αυτή η Νέα Σελήνη, μελετώντας τα ωροσκόπια διαφόρων χωρών και κυβερνήσεων, διαπιστώνουμε πως επηρεάζει άμεσα την κυβέρνηση του Ισραήλ, η οποία θα υποστεί ισχυρούς κλυδωνισμούς. Η ιδιαίτερα επικίνδυνη όψη του Άρη στον Λέοντα που είναι σε δυσαρμονία με τον Ήλιο στον Ταύρο θα φέρει στην κυβέρνηση και τη χώρα πολύ δυσάρεστες και επικίνδυνες καταστάσεις. Η αντίθεση Δία-Ουρανού (στους Διδύμους και τον Τοξότη) εμφανίζει τις υπερβολές και τα λάθη που έχουν ήδη γίνει.

Επίσης, στην περίπτωση της Ιταλίας ένας συνωστισμός πλανητών στους Διδύμους στο ωροσκόπιο της χώρας δείχνει πως και εκεί κυβέρνηση και κράτος έχουν επηρεαστεί ήδη από τον Αύγουστο. Άλλη μία χώρα που θα επηρεαστεί είναι η Βραζιλία. Τα θεμέλια της χώρας δεν φαίνεται να είναι ακλόνητα. Η παρουσία Άρη-Κρόνου (πρώτες μοίρες Σκορπιού-Ταύρου) σε σταθερά ζώδια φαίνεται πως θα φέρει αρκετούς κλυδωνισμούς στη χώρα στα επόμενα χρόνια καθώς και από την παρουσία του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Την περίοδο αυτή ο τράνζιτ Κρόνος θα φέρει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης», γράφει η Λίτσα Πατέρα στο Instagram.

Δείτε επίσης: Για άσχημο ξεκίνημα του Σεπτέμβρη για 6 ζώδια μίλησε η Λίτσα Πατέρα - «Τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου...»