Λίτσα Πατέρα: Άσχημο το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη για 6 ζώδια - «Τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου...»

Οι μηνιαίες αστρολογικές της προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποίησε τις μηνιαίες αστρολογικές της προβλέψεις μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Μετέφερε αναλυτικά τι να περιμένουν τα 12 ζώδια στον τομέα των ερωτικών, των επαγγελματικών, των οικογενειακών και της υγείας.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί ο Αύγουστος να ήταν έντονος, αλλά και ο Σεπτέμβριος θα αποδειχθεί αρκετά κουραστικός. Τις πρώτες ημέρες μπορεί να πέσετε σε παγίδα και να εξαπατηθείτε από αγαπημένο πρόσωπο. Συναισθηματικά θα είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο να αφοσιωθείτε στον σύντροφό σας και να τον στηρίξετε σε πιθανά δικά του προβλήματα. Αν είστε μόνοι, θέματα συντροφικότητας σας απασχολούν έντονα. Πολλοί συζητάτε για δουλειά ή αναζητάτε νέα δουλειά. Η έκλειψη Σελήνης στις 18 φέρνει αδιαθεσία και ευνοεί το έντονο παρασκήνιο. Ωστόσο, ο μήνας θα κλείσει με ένα θεαματικό τρίγωνο Άρη - Κρόνου, που υπόσχεται να σας απαλλάξει από ένα αδιέξοδο.

Δείτε επίσης: Ο Σεπτέμβριος φέρνει μια ευκαιρία ζωής για τους... - Μόνο ένα το τυχερό ζώδιο!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας δραστήριος μήνας και η καθημερινότητά σας θα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις, ατελείωτες μετακινήσεις, ραντεβού και συζητήσεις. Προσέξτε μήπως τις πρώτες ημέρες εξαπατηθείτε ή πιστέψετε σε μια φρούδα ελπίδα. Σας περιμένει αρκετή δουλειά μετά τις διακοπές η οποία μπορεί να εξελιχθεί με τον τρόπο που θα επιθυμούσατε, χωρίς εμπόδια και δυσκολίες. Η έκλειψη Ηλίου στις 18 Σεπτεμβρίου είναι αρμονική με το δικό σας ζώδιο και μπορεί να φέρει μια έκπληξη, μια αναπάντεχη στήριξη από αγαπημένο φιλικό πρόσωπο ή ακόμα και την ευκαιρία για έναν συνεταιρισμό. Ο μήνας θα τελειώσει με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου, όψη ιδανική για να δρέψετε καρπούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου μπορεί να νιώθετε εντελώς αποσυντονισμένοι ή να έχετε την ανάγκη ατόμων από το περιβάλλον σας, για να σας στηρίξουν και να σας συμβουλέψουν. Ενόψει του χειμώνα μπαίνετε στη διαδικασία να κάνετε αρκετά έξοδα, πολλά από τα οποία δεν σας είναι εντελώς απαραίτητα. Ίσως θέλετε να αποδείξετε ότι είστε ανεξάρτητοι και στέκεστε στα πόδια σας. Παρά τις δυσκολίες που μπορεί να κρύβει αυτή η περίοδος αναδιοργάνωσης, ο έρωτας καλά κρατεί. Πολλοί μπορεί να πάτε διακοπές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Άλλοι θα επιδιώξετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας από τους πιο δυναμικούς μήνες για εσάς, με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σας και να εναρμονίζεται με τον Κρόνο, ενθαρρύνοντας έτσι την οργάνωση, τη συνέπεια και τον ρεαλισμό. Πολλοί ασχολείστε με το σπίτι, το ανακαινίζετε, το διαμορφώνετε σύμφωνα με την αισθητική σας, υποδέχεστε αγαπημένα πρόσωπα μέσα σε αυτό. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία σάς βοηθά να συζητήσετε με καθαρό μυαλό και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Ευνοϊκή με το ζώδιό σας είναι και η έκλειψη Σελήνης στις 18, η οποία χάρη στην αρμονική συμμετοχή του Ουρανού μπορεί να φέρει νέους φίλους στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής θα ολοκληρώσει το πέρασμά του από το ζώδιό σας σε ορθή πλέον πορεία στις 9 του μήνα και έτσι καλό είναι να εκμεταλλευτείτε αυτό το πρώτο διάστημα για να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με ανθρώπους που σας είναι πολύτιμοι και να αφήσετε πίσω σας τις παρεξηγήσεις. Ενόψει φθινοπώρου και νέων δραστηριοτήτων, το άγχος δεν σας εγκαταλείπει και πολλοί προτιμάτε να περάσετε ένα διάστημα μακριά από πολύβουα μέρη. Αν ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των διακοπών σας, τότε το πιθανότερο είναι να απομονωθείτε κάπου που δύσκολα θα μπορούν να σας βρουν. Η έκλειψη στις 18 Σεπτεμβρίου φέρνει πονοκεφάλους για τα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με το απατηλό τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα, γι’ αυτό προσέξτε τα νώτα σας. Πάντως, ο Ήλιος στο ζώδιό σας δεν σας αφήνει να απογοητεύεστε, ενώ στην ίδια θέση θα βρίσκεται και ο Ερμής, κυβερνήτης σας, από τις 10 έως τις 26. Απελευθερώνεστε επικοινωνιακά μετά από ένα διάστημα σιωπής, εκφράζετε έντονα τα συναισθήματα και τις ιδέες σας και πείθετε για τις απόψεις σας με μεγαλύτερη ευκολία. Ταυτόχρονα, χάρη στον Άρη στηρίζεστε σε φίλους, βγαίνετε συχνά, εμπλέκεστε σε συλλογικές δράσεις, απολαμβάνετε τη χαρά μιας παρέας. Στις 18 πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης που δεν αφήνει ανεπηρέαστη την προσωπική σας ζωή και βγάζει στην επιφάνεια τα καλώς αλλά και τα κακώς κείμενα μιας σχέσης.

ΖΥΓΟΣ

Το φθινόπωρο ξεκινά με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αρκετό άγχος, που πολλές φορές σάς αναγκάζει να μείνετε μακριά από πολύβουα μέρη και γενικότερα μακριά από τη δράση. Βέβαια, μέχρι τις 22 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, γεγονός που συναισθηματικά τουλάχιστον σας οδηγεί σε μια ανάταση. Στις 18 η έκλειψη Σελήνης εφιστά την προσοχή σας σε θέματα υγείας. Ένα κρυολόγημα, μια ίωση, μια κατάπτωση μπορεί να σας κρατήσει στο σπίτι. Στις 23 και ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σας. Αρχίζετε να αισιοδοξείτε, ενώ από τις 27 το πέρασμα και του Ερμή στο ζώδιό σας ξεδιπλώνει τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξεκίνημα του φθινοπώρου σάς καλεί να αφήσετε πίσω σας τις δυσκολίες και τις κακοτοπιές. Προσοχή, βέβαια, στις εξαπατήσεις. Στις 4 ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο, ανοίγοντας νέους πνευματικούς ορίζοντες και νέες επιθυμίες για μακρινά ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, νομικές και πνευματικές υποθέσεις. Ο Ερμής και ο Ήλιος ευνοούν ό,τι έχει σχέση με τη φιλία. Νέες σχέσεις και νέες γνωριμίες σάς ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Στις 23 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας, εγκαινιάζοντας μια άκρως ερωτική περίοδο, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Ένα ρομαντικό ειδύλλιο, ένας κεραυνοβόλος έρωτας, μια απόφαση για έναν γάμο ή την επισημοποίηση της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τόνοι πέφτουν τον Σεπτέμβριο και η υπερένταση δίνει τη θέση της στη λογική και στον πρακτικό νου. Αναζητάτε τη συντροφιά φίλων και κάνετε νέες γνωριμίες. Συζητάτε επαγγελματικά σχέδια με νέους όρους, χωρίς τον φόβο των καθυστερήσεων και των παρεξηγήσεων. Ζητήστε σαφείς πληροφορίες και μην παίρνετε αποφάσεις, χωρίς να έχει προηγηθεί σκέψη. Προσοχή στις εξαπατήσεις στο ξεκίνημα του μήνα λόγω του τετραγώνου Άρη - Ποσειδώνα, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Πάρτε τα πράγματα στα σοβαρά και αφήστε πίσω σας το καλοκαίρι. Η έκλειψη Σελήνης στις 18 σας βρίσκει σε μόνιμη ανησυχία και αναστάτωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντιφατικά ξεκινά ο Σεπτέμβριος για πολλούς από εσάς. Μπορεί ο Ήλιος στην Παρθένο και ο Ερμής στην ίδια θέση από τις 10 έως τις 26 να σας βοηθούν να είστε πρακτικοί και να οργανώνετε τις υποχρεώσεις σας με τρόπο που σας εξυπηρετεί, όμως το πέρασμα του Άρη απέναντι από το ζώδιό σας στις 4 εγκαινιάζει μια περίοδο έντονης κόπωσης και διαρκούς αντίστασης, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε αντίπαλα στρατόπεδα με το άλλο σας μισό και να είναι δύσκολο να βρείτε τη χρυσή τομή. Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 18 μπορεί να σας βγάλει από ένα αδιέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φθινόπωρο ξεκινά με αρκετούς προβληματισμούς ως προς τα οικονομικά σας αλλά και με ευκαιρίες για αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό ή να προωθήσουν σπουδές. Προσοχή στις οικονομικές εξαπατήσεις στις αρχές του μήνα. Μετά την περίοδο των διακοπών πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά, προσπαθώντας ίσως να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο και περισσότερα χρήματα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας από τις 23 ανοίγει νέες επαγγελματικές οδούς και σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς στα μάτια ατόμων κύρους. Προσέξτε, όμως, στον χειρισμό του λόγου το τελευταίο δεκαήμερο. Η επίδειξη γνώσεων ή αλαζονείας μπορεί να χαλάσει την εικόνα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το φθινόπωρο ξεκινά με το ενδεχόμενο μιας σημαντικής εξαπάτησης, εξαιτίας του τετραγώνου Άρη - Ποσειδώνα. Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες προσέχετε καταχρήσεις, αλκοόλ και ανθρώπους που θα επιδιώξουν να σας παρασύρουν σε λάθη. Από τις 4 παίρνετε τα πάνω σας και με τον Άρη στον Καρκίνο φροντίζετε για την αρμονία στις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας και βρίσκετε χρόνο για να περνάτε όμορφες στιγμές. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 18 στρέφει τους προβολείς πάνω σας. Προβλήματα σε έναν γάμο, μια σχέση ή μια στενή συνεργασία σταδιακά λύνονται με συζήτηση, ενώ από τις 23 ανεβαίνει και το ερωτικό θερμόμετρο.