«Τρομακτικό αστρολογικό γεγονός στις 1/9» - Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται!

Έκλειψη Σελήνης στις 18/09!

«Τρομακτικό αστρολογικό γεγονός στις 1/9» - Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται!

Ποδαρικό στον Σεπτέμβρη μας κάνει ο Ουρανός από τον Ταύρο, ο οποίος γυρίζει ανάδρομος 01/09! Έχει και παρέα, τον Πλούτωνα, ο οποίος επιστρέφει για τελευταία φορά στον Αιγόκερω, ανάδρομος παρακαλώ πολύ! Την ίδια μέρα!

Τρομαχτικό το βρίσκω ως αστρολογικό γεγονός, πολύ δυναμικά το σύμπαν ξεκινά τη νέα σεζόν, το σενάριο να χάσουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας είναι πολύ μεγάλο! Βάλλονται κυρίως τα ζώδια του 3ου δεκαημέρου, όμως είναι τόσο δυνατές οι επιρροές, που κάτι θα βρει και τους λοιπούς, ουρανοκατέβατα μάλιστα. Τα Ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος! Οτιδήποτε συμβεί θα φιλτραριστεί μέσα από αυτές τις τόσο δυνατές προσωπικότητες. Προφανώς, γιατί είναι αφοσιωμένοι, πιστοί, ειλικρινείς, πολύ εργατικοί επίσης και τέρμα δίκαιοι! Τίποτα δε θα περάσει στο έτσι, by the book και λίγα λέω.

Τα ζώδια αυτά, αγαπούν πολύ την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Θέλουν ένα καλό σπίτι, μια καλή δουλειά, έναν καλό μισθό. Δεν το βάζουν κάτω εύκολα, ο στόχος είναι στόχος και πρέπει να επιτευχθεί. Ναι, κάνουν τις λαμογιές τους, όταν κάτι πρέπει να ρολάρει άμεσα, αλλά πάντα εκ του ασφαλούς!

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο, έχει σκοπό, να κάνει μια... διαβάστε την συνέχεια εδώ!