Ζυγός, Κριός και... - Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βρουν τον έρωτα τον Σεπτέμβρη 2024

Ραφτείτε!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος μεταβολές και νέες ευκαιρίες, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και του έρωτα. Με την επιστροφή στην καθημερινότητα μετά το καλοκαίρι, οι πλανητικές επιρροές φέρνουν μαζί τους ένα κύμα θετικής ενέργειας για ορισμένα ζώδια, κάνοντάς τα πιο τυχερά στον έρωτα αυτή την περίοδο.

Ποια είναι, λοιπόν, τα τέσσερα ζώδια που θα απολαύσουν αυτήν την εύνοια στον ερωτικό τομέα τον Σεπτέμβριο; Ποιοι οι λόγοι που τα κάνουν να ξεχωρίζουν; Είτε είστε ένα από αυτά τα ζώδια, είτε απλά ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι γεμάτο πάθος, ρομαντισμό και αναπάντεχες συναντήσεις.

Τα τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου!

Δείτε επίσης: Σεπτέμβριος 2024: Κυκεώνας στα ερωτικά - Αυτά είναι τα "καταραμένα" ζώδια

Ζυγός

Η Αφροδίτη είναι στο δικό σου ζώδιο, Ζυγέ μου και σε βοηθά να βρεις τον έρωτα. Η αγάπη αλλάζει έννοια για εσένα. Γίνεται πιο υγιής, πιο εύκολη να την αποκτήσεις και αποτελεί μέσον για την ισορροπία σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Η αγάπη έρχεται με την μορφή ενός επιτυχημένου ατόμου ή ενός ανθρώπου ικανού να αλλάξει ριζικά κάποιες συνήθειές του ώστε να εξελιχθείτε μαζί. Μην ξεχνάς πως και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, μέσα από την αναδρομή του, δε θα σε αφήσει χωρίς πάθος και μεγάλες μεταβολές!

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το διάστημα της διέλευσης της Αφροδίτης από απέναντί σου, στο Ζυγό, σε ωθεί να προβάλλεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ομορφαίνει η ψυχή και το σώμα σου, επομένως είναι λογικό να γίνεις πιο ελκυστικός προς τους πιθανούς συντρόφους σου. Τραβάς την προσοχή αβίαστα, όπως αντίστοιχα και το θαυμασμό. Επιπρόσθετα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ανεβάζει τα στάνταρντ σου στον έρωτα. Θέλεις να ξεκινήσεις κάτι γεμάτο πάθος και με δυνατότητες να μπορέσει να επισημοποιηθεί στο μέλλον. Αντίστοιχα, εσύ δεσμευμένε, μήπως ήρθε η ώρα για δαχτυλίδι;

Ταύρος

Πολλαπλοί παράγοντες έρχονται να σου ταράξουν τα νερά, Ταύρε. Ο Ουρανός, η παρουσία του Πλούτωνα και η έκλειψη είναι ικανές να σου αλλάξουν την καθημερινότητα από εκεί που δεν το περιμένεις. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις κεφάλαιο. Ο Σεπτέμβριος είναι αρκετά καλός μήνας για το δικό σου ζώδιο, μιας και δέχεσαι μετρημένες σκληρές όψεις. Η μορφή της αγάπης που γνωρίζεις είναι έξω από τα συνηθισμένα και αλλάζει την νοοτροπία σου για τα περισσότερα πράγματα. Αν έχεις έναν δεσμό, τότε σίγουρα θα δοκιμαστεί, αλλά αν τα θεμέλιά του είναι υγιή, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η έκλειψη στους Ιχθείς ενεργοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με απόκτηση οικογένειας, χαρά, διασκέδαση και έρωτα. Εκτός από το Ποσειδώνιο χρώμα της, ο Ουρανός απέναντί σου φέρει απρόβλεπτες καταστάσεις. Δε θα αποτελούσε έκπληξη αν σκεφτόσουν να τερματίσεις μία σκουριασμένη σχέση προκειμένου να προχωρήσεις σε μία καινούρια που σε εξιτάρει πραγματικά. Μάλιστα, ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σου δίνει έμμονες ιδέες, επομένως δεν το βάζεις κάτω: θέλεις να κερδίσεις τον ερωτικό σου στόχο όπως και να’χει.

ΠΗΓΗ Oroskopos.gr