Κώστας Λεφάκης: «Η τύχη είναι απροκάλυπτα με το μέρος σας» - Αυτά είναι τα 5 ζώδια που ευνοούνται

Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Unsplash (δεξιά)
Unsplash (δεξιά)

Κυριακή 18 Αυγούστου σήμερα και άλλη μία εβδομάδα φτάνει στο τέλος της. Τι λένε τα άστρα για την ημέρα αυτή; Ο Κώστας Λεφάκης έχει όλες τις απαντήσεις και συμβουλεύει κάθε ζώδιο ώστε να αποφύγει τυχόν φασαρίες και προβλήματα που θα του χαλάσουν τη διάθεση.

Οι ημερήσιες 18/8 αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ιδανική μέρα για να φτάσετε σε ένα πολυπόθητο στόχο, που αφορά μια επαφή σας με ένα σημαντικό άτομο ή την προώθηση των συμφερόντων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια σχέση σας, ειδικά αισθηματική, σας οδηγεί στο μέλλον σας, αν την ξεκινήσατε πρόσφατα. Προχωρήστε μπροστά. Η τύχη είναι απροκάλυπτα με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρόλες τις ευνοϊκές εξελίξεις, μην υπερεκτιμήσετε τώρα τις οικονομικές σας δυνατότητες. Αποφύγετε τα ταξίδια. Πιστέψτε και αξιοποιήστε τις εμπνεύσεις σας στη δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα εκφράστε ελεύθερα τις απόψεις σας και ατενίστε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Βασιστείτε στην κρίση σας και πάρτε άφοβα κάποιες αποφάσεις.

Δείτε επίσης: «Κατά το τέλος του Αυγούστου...» - Χαρμολύπη με την ανακοίνωση του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια από τις 19 μέχρι τις 25/8

Ζώδια ημέρας Λεφάκης
Unsplash

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες. Κάποια επωφελή δεδομένα μπορεί να προκύψουν. Οι ιδέες σας μπορεί σύντομα να αποφέρουν καρπούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας. Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν ευχάριστα και μπορείτε να προωθήσετε τις αισθηματικές σας αναζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Βρεθείτε σήμερα με φίλους και βασιστείτε στις συμβουλές τους. Ακόμα μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχτεί και σε ερωτικό επίπεδο. Προσέξτε όμως μην το μετανιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες εντάσεις μπορεί να προκύψουν στο σπίτι σας σε οικογενειακά θέματα. Προωθήστε μια συμφωνία που μπορεί να σας δώσει προσωρινά λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγείτε έξω σήμερα και κάντε κάποιες κοινωνικές επαφές. Οι προϋποθέσεις είναι άριστες για να εκφράσετε τις απόψεις σας και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα είναι ιδανική για να δώσετε λύσεις σε οικονομικά θέματα ή για να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία. Η εποχήγενικότερα ευνοεί τέτοια εγχειρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια καλύτερη εποχή αρχίζει αυτή την περίοδο για σας, όμως το σπίτι σας, σας απασχολεί έντονα και ίσως πρέπει να σκεφτείτε για κάποια χρηματοδότηση.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα επαγγελματικά σας ζητήματα θα σας αγχώσουν αρκετά. Όμως σήμερα μπορείτε αν κάνετε σωστές κινήσεις να ξεπεράσετε ένα σημαντικό οικονομικό σας πρόβλημα.

ΠΗΓΗ elle.gr