«Κατά το τέλος του Αυγούστου...» - Χαρμολύπη με την ανακοίνωση του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια από τις 19 μέχρι τις 25/8

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του αστρολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κατά το τέλος του Αυγούστου...» - Χαρμολύπη με την ανακοίνωση του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια από τις 19 μέχρι τις 25/8

Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει σιγά σιγά και επειδή είναι γεμάτη παγίδες, ο Κώστας Λεφάκης με τις αστρολογικές προβλέψεις του και τις συμβουλές του προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα. Δείτε παρακάτω πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες για κάθε ζώδιο.

Οι εβδομαδιαίες (19-25/8) αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων την εποχή αυτή ευνοεί κάθε είδους συναλλαγές, γνωριμίες και μετακινήσεις. Φροντίστε, χωρίς να παραμελήσετε την ψυχαγωγία σας, να επιλέγετε από τις γνωριμίες σας τις πιο χρήσιμες και σοβαρές και προγραμματίστε κάτι που θα σας προωθήσει στη μόρφωση η την εργασία σας. Το βάρος της δραστηριότητα και του ενδιαφέροντος σας πρέπει να ριχτεί εδώ, γιατί οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο δεν θα λείψουν, στις επόμενες μέρες του Αυγούστου. Είναι γεγονός όμως, πως είναι δύσκολο να έχουμε ότι θέλουμε χωρίς να «πληρώσουμε» για αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά και περιουσιακά σας προβλήματα σας αγχώνουν. Καιρός είναι, λοιπόν, να πάψετε να άγχεστε και να αρχίσετε δραστήριες ενέργειες που όμως, αυτή τη φορά, θα αποδώσουν καρπούς. Στην αρχή είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε ένα οικογενειακό πρόβλημα η σε μια επαγγελματική σας σχέση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις επιδιώξεις σας. Κατά το τέλος του Αυγούστου, είναι πολύ πιθανό να κατορθώσετε μια πετυχημένη επένδυση η να κερδίσετε χρήματα αξιοποιώντας μια τολμηρή ιδέα σας. Είναι γεγονός πως αρχίζει τώρα μια περίοδος δραστηριότητα επαγγελματικής και πρέπει να προβλέψετε ένα σωστό πρόγραμμα πραγματικά αξιόλογο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε άνθρωποι που έχετε έντονη την ανάγκη της επικοινωνίας, που εντείνεται με την παρουσία του Δία στο ζώδιό σας. Προσέξτε, λοιπόν σε αυτό το διάστημα να μην εμπλακείτε σε σχόλια η να μη δώσετε αφορμή για κάτι τέτοιο. Επιλέγετε με προσοχή τις γνωριμίες σας και μη προσπαθήσετε να επιβάλετε τη γνώμη και τις απόψεις σας στους γύρω σας. Ακόμη, προσέξτε μην κάνετε λάθη στην εργασία σας η δείξετε αμέλεια σε κάτι για το οποίο είστε υπεύθυνοι. Τα πράγματα προμηνούν μεγάλη δράση αλλά, προς το παρόν είναι κάπως στάσιμα. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και μην υπογράφετε τίποτα σημαντικό η δεσμευτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για πολλούς από σας, τώρα μια σχέση τελειώνει. Άλλοι συνειδητοποιείτε σοβαρά προβλήματα στο δεσμό σας με κάποιον δικό σας και άλλοι αναζητάτε κάτι καινούργιο, όμως ακόμη τίποτα αξιόλογο δεν υπάρχει στον ορίζοντα. Καλυτέρα να ρίξετε το βάρος του ενδιαφέροντος σας στον επαγγελματικό τομέα που όπως και να είναι προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Οι κόποι σας εδώ θα ανταμειφθούν για αυτό μην διστάζετε να κάνετε θυσίες. Η φύση της εργασίας σας αυτού του καιρού μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην ανάγκη που έχετε για ανεξαρτησία, αλλά δεν ήρθε ακόμη ο καιρός για να κάνετε το δικό σας. Στα οικονομικά σας προβλέπεται βελτίωση.

Δείτε επίσης: Ο συνδυασμός τους είναι "φωτιά" αλλά αν χωρίσουν θα καταστραφούν - Αυτά τα δύο ζώδια ταιριάζουν 100%

ΛΕΩΝ

Ο Αύγουστος άρχισε με κούραση, εκνευρισμούς και απαισιόδοξες σκέψεις και είναι φυσικό να θέλετε τώρα να ξεσκάσετε λιγάκι. Οι δεσμευμένοι, χαρείτε τις καλές στιγμές που σας προσφέρονται και μην είστε υπερβολικοί η καταπιεστικοί με τον άνθρωπο σας. Επαγγελματικά όλα αρχίζουν να πηγαίνουν καλυτέρα. Μετά από την νέα Σελήνη αρχίζει μια περίοδος που θα σας ανεβάσει κοινωνικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Δεν θα μπορέσετε εύκολα να αποφύγετε τη σύγκρουση με κάποιον συνάδελφο ή προϊστάμενο σας, που κάποτε σας υποστήριζε. Επίσης, έκτακτες οικονομικές πιέσεις ενδέχεται να σας εκνευρίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα μετά από μια περίοδο κούρασης και δυσκολιών αρχίζουν όλα να μπαίνουν σε ένα καλό ρυθμό. Πολύ δουλειά, γνωριμίες, συζητήσεις, ιδέες και ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε σχέδια σας είναι στο πρόγραμμα. Εκμεταλλευθείτε σωστά το κάθε τι και μην αφήνετε αλλά προβλήματα να σας αποσπάσουν από την πορεία σας για την πρόοδο σας. Οικονομικά εξακολουθείτε να βρίσκετε σε κατάσταση ασάφειας. Θα έχετε εξελίξεις σε μία προσωπική σας υπόθεση όχι και τόσο ευχάριστη. Να είστε αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί.

Εβδομαδιαία ζώδια Λεφάκης
Unsplash

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα μπορούσα να πω, πως θα πρέπει να είσαστε ιδιαιτέρα ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας και την κατάσταση που επικρατεί γύρω σας, αλλά, νομίζω πως το άγχος, η απαισιοδοξία και γενικά, οι σκέψεις από ότι δεν πήγε ή δεν πηγαίνει καλά μόνο κούραση μπορεί να φέρει. Η διεκδίκηση κάποιων οικονομικών συμφερόντων σας μπορεί να οδηγήσει κάποιες καταστάσεις στα άκρα. Αποφύγετε την πρόκληση να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξους τρόπους. Τα αισθηματικά σας πάντως βελτιώνονται. Οι αδέσμευτοι θα πεισθείτε πως η γοητεία που εξασκείτε στο άλλο φύλο είναι μεγάλη. Οι δεσμευμένοι, επωφεληθείτε για να ανανεώσετε το δεσμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύς εξακολουθεί να σας θυμίζει ότι έχετε αρκετά προβλήματα γύρω από ένα οικονομικό θέμα. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν θα είναι αξεπέραστο, αν δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία και δεν κάνετε σπασμωδικές η ριψοκίνδυνες ενέργειες. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει ακόμη μια αστάθεια και σχετικές δυσκολίες στη διακίνηση της εργασίας. Ίσως η λύση σε αυτόν τον τομέα να είναι ένα δάνειο ή μια χρηματοδότηση για την όποια θα μεσολαβήσουν άνθρωποι που γνωρίσατε πρόσφατα. Καλλιεργείστε αυτό το διάστημα τις γνωριμίες σας και φροντίστε να επιλέγετε σωστά τις πιο χρήσιμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες σας, αυτόν τον καιρό είναι σε ότι αφορά την επαγγελματική ή την κοινωνική σας προβολή. Επεκτείνετε την κοινωνικότητα σας και οι τυχόν νέες γνωριμίες θα σας φανούν χρήσιμες στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Ακόμη μη ξεχνάτε πως ελκύετε την προσοχή όλων και για αυτό προσέξτε τις παρέες και την συμπεριφορά σας. Η αναγνώριση, ηθική και υλική, έρχεται και σύντομα μπορείτε χωρίς φόβο να ξεκινήσετε για νέες επεκτάσεις. Οικονομικά, όλα βελτιώνονται ακόμα όμως χρειάζεται λίγο συντηρητικό πνεύμα. Αποφύγετε αντιθέσεις και παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το κέφι σας είναι καλύτερο, η αισιοδοξία σας επανέρχεται η βελτίωση υπάρχει και στον επαγγελματικό τομέα. Όσοι αναζητάτε εργασία είναι εύκολο σε αυτό το διάστημα να βρείτε και όσοι εργάζεστε, μπορείτε τώρα να επιδιώξετε μια αύξηση η βελτίωση των συνθηκών της εργασίας σας. Παρόλα αυτά μη κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο οικονομικά. Αναβάλετε για τον Σεπτέμβριο τυχόν οικονομικές η περιουσιακές διευθετήσεις και μη βιαστείτε να κάνετε αγορές που θα ήταν δυνατόν να γίνουν αφορμή να δυσκολευτείτε αργότερα. Αξιοποιείστε καλύτερα τον χρόνο σας για να τα προλάβετε όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό εντείνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε μια προσωπική σας σχέση. Ήταν σφάλμα σας που αφήσατε να φθάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο και σας προειδοποιώ πως οι δυσκολίες δεν τελείωσαν αλλά μόλις τώρα αρχίζουν. Μια διέξοδος- δικλείδα ισορροπίας, είναι για σας η εργασία σας, που, παρά τις δυσκολίες που μέχρι τώρα αντιμετωπίσατε, αρχίζει, σιγά-σιγά, να αποδίδει. Δεν αποκλείεται, μάλιστα τώρα να προγραμματίσετε ένα καινούργιο ξεκίνημα που, μακροπρόθεσμα, θα σας ικανοποιήσει απόλυτα οικονομικά και ηθικά. Στο οικονομικό τομέα, προνοήστε από τώρα για τις υποχρεώσεις σας και προσπαθήστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΣ

Μια μικρή νευρικότητα, από την κούραση και εξασθένισης και θα ήταν καλό να μη την αφήσετε να σας καταβάλλει. Μη παραμελείτε τυχόν προβλήματα στον τομέα της εργασίας. Μην αφήνετε εκκρεμότητες, και ασάφειες να εξελιχθούν αργότερα σε εμπόδια. Κάποια σκοτεινή επιθυμία σας μπορεί να γίνει τώρα πραγματικότητα. Προφυλαχτείτε όμως από κάποιες πονηρές προτάσεις. Συζητείστε ήρεμα με τους δικούς σας ανθρώπους, και αποφύγετε να θίξετε δύσκολα θέματα. Μην δίνετε σημασία σε εμπαθείς συμπεριφορές γύρω σας, και κάντε απλά την δουλειά σας. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Τέλος αποφύγετε λάθη τακτικής ή διεκπεραίωσης που θα έδιναν έδαφος σε κακούς συνεργάτες να σας πικράνουν.

ΠΗΓΗ oroskopos.gr